Τελικά το ευαίσθητο δέρμα γερνά πιο γρήγορα;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τελικά το ευαίσθητο δέρμα γερνά πιο γρήγορα;

Ενημερώσου και μερίμνησε κατάλληλα

Μετά την ηλικία των 30, οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν μείωση της πυκνότητας και του όγκου της επιδερμίδας. Παρόλο που κάνουν «ό,τι πρέπει» για να παραμείνουν υγιείς και να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση (διατροφή, ύπνος, άσκηση), όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη, νιώθουν το πρόσωπό τους κουρασμένο και άτονο. Αποτέλεσμα: η ελαστικότητα και η λάμψη χάνεται σταδιακά.

Η ηλικία όμως δεν είναι ο μόνος λόγος τη γήρανσης του δέρματος!

Αποτελώντας μια ειδική περίπτωση μεταξύ των διαφόρων τύπων δέρματος, το ευαίσθητο δέρμα γερνά ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. Αυτό οφείλεται στο μικρο-φλεγμονώδες στρες που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του, αποδομώντας το πλέγμα των ινών κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος. Ορατά σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους, και το δέρμα χάνει την ικανότητά του να επανορθώνεται. Άρα πρέπει να στοχεύεις σε προιόντα που περιέχουν στη σύνθεσή τους υαλουρονικό οξύ.

Δοκίμασε το νέο HYALU B5 της La Roche Posay

ΜΕ 2 ΤΥΠΟΥΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

LA ROCHE POSAY

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακοπές Πάσχα: Όλα όσα θα χρειαστείς να πάρεις μαζί σου