Κάθε εκχύλισμα από το Όρος Άθως: Ένας μοναδικός θησαυρός

Κάθε εκχύλισμα από το Όρος Άθως: Ένας μοναδικός θησαυρός

Ένας τόπος με μοναδικό φυσικό πλούτο, ανέγγιχτος από τη σύγχρονη ζωή

Το brand Athonites γεννήθηκε στο όρος Άθως, έναν τόπο με μοναδικό φυσικό πλούτο, ανέγγιχτο από τη σύγχρονη ζωή. Εκεί, οι βιολογικές καλλιέργειες των φυτών και των βοτάνων, παράγουν εξαιρετικής ποιότητας εκχυλίσματα τα οποία στη συνέχεια συνδυάζονται μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν μοναδικής αποτελεσματικότητας προϊόντα. Δεν είναι μόνο τα ιδιαίτερης ποιότητας συστατικά τους, ωστόσο, που κάνουν τα προϊόντα του brand Athonites να ξεχωρίζουν. Ο τόπος από τον οποίο προέρχονται και από τον οποίο εμπνεύστηκαν, κρύβει ιστορία και γνώσεις χιλιάδων ετών.

Για να δημιουργηθούν οι συνθέσεις των προϊόντων, η ομάδα του brand Athonites ταξίδεψε στο όρος Άθως προς αναζήτηση τόσο των καλύτερων φυσικών υλικών, όσο και γνώσεων που δεν βρίσκει κάποιος αλλού στον κόσμο. Η συλλογή των βοτάνων άλλωστε, γίνεται με το χέρι χωρίς μηχανική κατεργασία, στη κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να αποφεύγονται οι «πληγές» που σοκάρουν το φυτό. Έτσι διασφαλίζεται η διατήρηση και η ποιότητα των φυτών και για τις επόμενες γενιές. Τα τμήματα του φυτού που δε χρησιμοποιούνται τελικά «επιστρέφουν» στη φύση μέσω της κομποστοποιησης. Η γνώση όμως του τόπου δεν περιορίζεται στην καλλιέργεια και τη σωστή συγκομιδή.

Οι κάτοικοι του όρους Άθω γνωρίζουν, μέσα από εμπειρία εκατοντάδων ετών, πότε να συλλέξουν τα βότανα και πώς ακριβώς να τα αξιοποιήσουν για να βελτιώσουν, να θεραπεύσουν, να ενισχύσουν και να απαλύνουν την επιδερμίδα. Μέσα από δοκιμές, οι χρήσεις και η συγκομιδή των βοτάνων, εξελίχθηκαν, τελειοποιήθηκαν και έγιναν ακόμη πιο αποτελεσματικές πριν καταγραφούν για τις επόμενες γενιές, σαν ένα δώρο από τη φύση, με την οποία οι κάτοικοι του όρους Άθω ζουν σε απόλυτη αρμονία. Από αυτές τις γνώσεις, οι οποίες έχουν ενισχυθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά και μελέτες από μία ομάδα ικανών επιστημόνων: φαρμακοποιών και χημικών, εμπνεύστηκε η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης του brand Athonites, και δημιούργησε συνθέσεις οι οποίες να μπορούν να εξυπηρετήσουν στο βέλτιστο τις ανάγκες της επιδερμίδας. Ακόμα, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, γίνονται συνεχώς, ειδικές μετρήσεις ώστε να εξασφαλισθεί η υψηλή συγκέντρωση των δραστικών μορίων και η πολλαπλή ευεργετική τους δράση στην επιδερμίδα.

1671180263931-312039388-image002.jpg

Το brand Athonites όπως αντιλαμβάνεσαι, έχει τις ρίζες του βαθιά στην παράδοση του όρους Άθω και ενστερνίζεται το πνεύμα προσφοράς του τόπου. Στον πυρήνα του βρίσκεται η αρχαία γνώση και η αγάπη για τη φύση και τη διατήρησή της για τις γενιές του αύριο. Τα προϊόντα Athonites επομένως, ανοίγουν τον δρόμο προς το μέλλον, αξιοποιώντας στο μέγιστο τη γνώση από το παρελθόν, και έτσι προσφέρουν την καλύτερη υγεία, την πιο ζεστή λάμψη και τη συνολική ευεξία του δέρματος, του προσώπου και του σώματος, μέσα από μία γκάμα προϊόντων που γαληνεύει το σώμα και το πνεύμα.

Την πλήρη γκάμα με τα προϊόντα του brand Athonites, μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ εδώ.

Tags