Από το Άθως στους Athonites

Από το Άθως στους Athonites
Dimitris Skordas Photography

Σπάνια εμφανίζονται στην αγορά brands που στην γκάμα τους έχουν προϊόντα τα οποία μπορούν να ενθουσιάσουν τον κόσμο της ομορφιάς, σε όλα τα επίπεδα. Το brand Athonites είναι ένα από αυτά.

Με την ομορφιά να υποφέρει από κορεσμό, το brand Athonites έρχεται σαν μία ανάσα καθαρού, αγνού αέρα, να αλλάξει τα δεδομένα στην περιποίηση. Άλλωστε, μιλάμε για ένα brand που έχει τις ρίζες του στο όρος Άθως, έναν τόπο που δεν υπακούει στους κανόνες της σύγχρονης ζωής, και δεν έχει αλλοιωθεί από αυτούς. Αυτό μεταφράζεται σε κάθε πτυχή των προϊόντων του brand, από τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά και τις free from φόρμουλες, ως το sustainable packaging και την έμφαση στην υγεία της επιδερμίδας. Για την παρασκευή τους, χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά αρώματα, φυσικά συντηρητικά, φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Ακόμα, για την δημιουργία των προϊόντων δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα και είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα.

1671180847891-155301433-image002.jpg

Κάθε ένα προϊόν κρύβει πίσω του την γνώση για τη συγκομιδή και τον συνδυασμό των συστατικών, σε πλήρη αρμονία με την σύγχρονη τεχνογνωσία. Κάθε φύλλο, άνθος και βλαστός που έχει χρησιμοποιηθεί στα εκχυλίσματα των συνθέσεων, έχει μαζευτεί με το χέρι, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκεται στην ακμή του και οι ιδιότητές του είναι στο ζενίθ τους, χωρίς να βλάπτεται το φυτό και η καλλιέργεια, με σεβασμό προς το ίδιο το φυτό και τη φύση που αποτελεί κληρονομιά για όλους μας.

1671180864218-340517871-image003.jpg

Οι επιστήμονες στα εργαστήρια του brand Athonites στη συνέχεια, το συνδυάζουν με άλλα ενεργά συστατικά και το μοναδικό υδάτινο έγχυμα του brand, για να μας προσφέρουν τις δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων στην πιο αγνή, αλλά αποτελεσματική μορφή τους, μέσα από τις απολαυστικές συνθέσεις των προϊόντων. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι μία γκάμα με προϊόντα μοναδικά, που ξεχωρίζουν για όλους τους σωστούς λόγους, που έχουν σαν στόχο την υγεία, την ευεξία και την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Προϊόντα με πιστοποιημένη φυσικότητα 84 - 100%, αξιολογημένα και εγκεκριμένα από την aCert βάσει διεθνών προτύπων. Ποια ξεχωρίζουμε από αυτά; Παρακάτω η λίστα με τα δικά μας αγαπημένα.

PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL FACE & NECK

1671180886089-833369755-image004.jpg

Τι είναι; Ένα πολύτιμο έλαιο για το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, αλλά ιδανικό για αφυδατωμένες επιδερμίδες που παρουσιάζουν ξηρότητα.

Τα αθωνικά συστατικά του: Αποτελείται από 9 πολύτιμα έλαια, ανάμεσα στα οποία 10% λάδι αγριελιάς , έλαιο από φύλλα ελιάς, φύλλα αμπέλου, καλέντουλας, δενδρολίβανου και αιθέρια έλαια ελίχρυσου.

Τι προσφέρει; Κάθε σταγόνα του Protect And Rescue Precious Oil Face & Neck αναζωογονεί την επιδερμίδα, τονώνει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια, ενυδατώνει και θρέφει βαθιά ενώ παράλληλα καταπολεμά τα σημάδια του γήρατος, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

Γιατί το λατρέψαμε; Με την πρώτη χρήση, μας κέρδισε το μοναδικό του άρωμα που δεν βασίζεται σε χημικά στοιχεία, αλλά και η μεταξένια αίσθησή του. Με τη χρήση, το αποτέλεσμα λάμψης, ελαστικότητας και ζωντάνιας στην επιδερμίδα το κατέστησε απαραίτητο βήμα στην καθημερινή beauty routine μας.

STIMULATE AND REVITALIZE ANTIOXIDANT MOISTURIZING SERUM

1671180937630-256635030-image005.jpg

Τι είναι; Απολαυστικός ενυδατικός ορός προσώπου, ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας, που καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Τα αθωνικά συστατικά του: Η 97,7% φυσική σύνθεσή του, είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων αμπέλου, έλαιο ελίχρυσου, και υαλουρονικό οξύ.

Τι προσφέρει; Ο πολυτελής αυτός ορός, εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες των συστατικών φυσικής προέλευσης, που διεισδύουν γρήγορα στην επιδερμίδα, και καταπολεμούν τα πρώιμα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα υγιές, λαμπερό δέρμα.

Γιατί το λατρέψαμε; Μας κέρδισε η υπέροχη υφή του που απορροφάται αμέσως και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενώ με την καθημερινή χρήση, παρατηρήσαμε διαφορά στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, αλλά και στη συνολική όψη υγείας της επιδερμίδας μας.

COMFORT AND RELIEVE HAND CREAM

1671180953463-791419376-image006.jpg

Τι είναι; Μεταξένια κρέμα χεριών που απορροφάται άμεσα, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας αλλά ιδανική για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

Τα αθωνικά συστατικά της: Η 98,6% φυσική της σύνθεση, περιέχει καλέντουλα, αχίλλεια, χαμομήλι, δεντρολίβανο και βραβευμένο βιολογικό μέλι καστανιάς.

Τι προσφέρει; Αυτή η βελούδινη αλλά ελαφριά κρέμα, προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, αλλά και αντιοξειδωτική προστασία, ακόμα και στα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

Γιατί το λατρέψαμε; Τη λατρέψαμε γιατί απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα, χαρίζει στα χέρια απαλότητα και η διακριτική μυρωδιά της από λεβάντα και γεράνι μας μεταφέρει αυτόματα στη φύση, ακόμα και αν είμαστε στο γραφείο.

INVIGORATE AND CLEANSE BODY SHOWER GEL

1671180969934-658558171-image007.jpg

Τι είναι; Ένα απολαυστικό αφρόλουτρο που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και την αφήνει ενυδατωμένη, αλλά και αρωματισμένη με χαρακτηριστικό «βοτανικό» άρωμα.

Τα αθωνικά συστατικά του: Η υπέροχη σύνθεσή του, περιέχει θυμάρι, φασκόμηλο, καλέντουλα, βιολογική αλόη και πρεβιοτικά που αναζωογονούν και θρέφουν την επιδερμίδα.

Fun fact: Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν θυμάρι στα λουτρά τους για τις ευεργετικές του ιδιότητες και το υπέροχο άρωμά του.

Τι προσφέρει; Καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να διαταράσσει τον δερματικό φραγμό. Αντιθέτως τον προστατεύει και γεμίζει την επιδερμίδα πλούσια θρέψη, αλλά και αντιοξειδωτική προστασία.

Γιατί το λατρέψαμε; Το άρωμά του προσφέρει την τέλεια, αναζωογονητική αρχή για κάθε απαιτητική ημέρα, αλλά και το ιδανικό τελείωμα γεμάτο χαλάρωση. Ο μεταξένιος αφρός του δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και λαμπερή. Είναι sulfate free με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες.

MULTICARE BALM

1671180989634-284532407-image008.jpg

Τι είναι; Ένα βιολογικό, θαυματουργό βάλσαμο άμεσης φροντίδας, που δεν πρέπει να λείπει από κάποιο σπίτι. Ιδανικό για το αφυδατωμένο και σκασμένο δέρμα, για επιδερμικά τραύματα, ουλές, μώλωπες και εκδορές.

Τα αθωνικά συστατικά του: H πλούσια φόρμουλά του αποτελείται από πεντάνευρο, μολόχα, βαλσαμόχορτο, αχίλλεια, χαμομήλι, βιολογικό μελισσοκέρι, πρόπολη, υαλουρονικό νάτριο, εκχυλίσματα αλκάνας και σεντέλας.

Fun fact: Το πεντάνευρο ήταν γνωστό και διαδεδομένο φυτό από την αρχαιότητα, ως επουλωτικό φυτό και χρησιμοποιούταν από παλιά για να θεραπεύει πληγές και μώλωπες. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες αναφέρονται από το Διοσκουρίδη, το Γαληνό και άλλους διάσημους γιατρούς.

Τι προσφέρει; Θρέφει σε βάθος, χάρη στην πλούσια σε αθωνικά βότανα σύνθεσή του και φροντίζει για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας, αφού έχει τη μοναδική ικανότητά να επανορθώνει και να προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό.

Γιατί το λατρέψαμε; Το φυσικό άρωμά του από αιθέριο έλαιο κανέλας μας συναρπάζει κάθε φορά που ανοίγουμε το βαζάκι, αλλά μας κερδίζει κάθε φορά η ανακούφιση και η φροντίδα που προσφέρει σε ξηρές, αφυδατωμένες, ταλαιπωρημένες περιοχές του δέρματος που το έχουν ανάγκη.

HYDRATING COOLING LEG GEL

image009.jpg

Τι είναι; Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό gel ανακούφισης για τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια.

Τα αθωνικά συστατικά του: Η δροσερή σύνθεσή του, περιλαμβάνει ρούσκο, φύλλα αμπέλου, ιπποκάστανο, κυπαρίσσι και αιθέριο έλαιο βιολογικής λεβάντας.

Τι προσφέρει; Η μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεσή του, δροσίζει και καταπραΰνει τα κουρασμένα και βαριά πόδια, ενισχύοντας τη μικροκυκλοφορία, έτσι ώστε να προσφέρει ανακούφιση.

Γιατί το λατρέψαμε; Μας ξετρέλανε το άμεσο αποτέλεσμα δροσιάς και ανακούφισης που προσφέρει, ακόμα και μετά από μία κουραστική ημέρα.

Όλα τα δικά μας αγαπημένα μας προϊόντα, αλλά και την πλήρη γκάμα με τα προϊόντα του brand Athonites, μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ εδώ.

Tags