#OurHero: Ο ορός που είναι σαν δροσερό ποτήρι νερό για την επιδερμίδα (ανεξάρτητα τον τύπο της)

#OurHero: Ο ορός που είναι σαν δροσερό ποτήρι νερό για την επιδερμίδα (ανεξάρτητα τον τύπο της)

Στο άρθρο μας, η beauty editor του Queen.gr Ευαγγελία Αλπίδου που έχει λιπαρή επιδερμίδα, αλλά και η beauty director της DPG Χριστίνα Χρόνη που έχει ξηρή, μιλούν για τη διαφορά που έκανε στην επιδερμίδα τους ο ορός Hydragenist και πώς ικανοποίησε τις πολύ διαφορετικές, καλοκαιρινές τους ανάγκες, πράγμα που τον κατέστησε πραγματικό summer beauty hero!

Ενυδάτωση! Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν ένα προϊόν με πλούσια ενυδατικά συστατικά. Βλέπεις, η επιδερμίδα υποφέρει τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο από τη ζέστη, όσο και από τον ήλιο, και αυτό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από όλα είναι δροσιά, υγρασία και συστατικά που θα της προσφέρουν όσα έχασε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή είναι μία ανάγκη που έχουν όλες οι επιδερμίδες, ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Ναι, ακόμα και οι λιπαρές. Αν με ρωτούσες ωστόσο (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), πριν από μερικούς μήνες, αν υπάρχει ένα προϊόν που να προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας, θα σου απαντούσα: «Δύσκολο».

Βλέπεις, μπορεί κάθε τύπος επιδερμίδας να έχει ανάγκη από ενυδάτωση, αλλά δεν έχει ανάγκη από τον ίδιο τύπο ενυδάτωσης. Για παράδειγμα, ένας ορός που «ξεδιψά» το δικό μου, ξηρό δέρμα, δεν είναι κατάλληλος για την επιδερμίδα της Ευαγγελίας η οποία είναι λιπαρή. Και οι δύο χρειαζόμαστε υγρασία, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η «αποστολή» του φετινού καλοκαιριού λοιπόν, για το beauty department (την Ευαγγελία Αλπίδου και εμένα), ήταν να βρούμε ένα προϊόν που θα μπορεί να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας, προκειμένου να το αναδείξουμε σε πραγματικό Summer Beauty Hero… Και το βρήκαμε! Ετοιμάσου να γνωρίσεις τον ορό Hydragenist της Lierac και να μάθεις πώς βοήθησε την Ευαγγελία με τη λιπαρή της επιδερμίδα, αλλά και πώς «ξεδίψασε» τη δική μου ξηρή.

image002.jpg

Η Χριστίνα, η ξηρότητα και ο ορός Hydragenist της Lierac

Όσο μεγαλώνω, το δέρμα μου αλλάζει! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή που θα έλεγα ότι τελικά έχω ξηρή επιδερμίδα, αλλά να που συμβαίνει. Η επιδερμίδα μου με «τραβάει», είναι θαμπή, παρουσιάζει ρυτίδες που δεν ήξερα ότι υπάρχουν και όλα αυτά οφείλονται στην έλλειψη υγρασίας. Όπως αντιλαμβάνεσαι, το καλοκαίρι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Καθώς εκθέτω το δέρμα μου στον ήλιο και τη θάλασσα, στις εναλλαγές της ατμόσφαιρας έξω και μέσα στο σπίτι ή το γραφείο, η επιδερμίδα μου χάνει ακόμα περισσότερη υγρασία και ακόμα χειρότερα, δεν μπορεί να συγκρατήσει την υγρασία που της δίνω. Έχω επομένως ένα μόνιμα «διψασμένο» δέρμα, που αδυνατεί να συγκρατήσει την υγρασία, και κατά συνέπεια δείχνει πολύ θαμπό και με ενοχλεί. Το δέρμα μου είναι σαν την καλλίγραμμη ξανθιά που ανεβαίνει τον λόφο στην legendary διαφήμιση των 90’s, και έρχεται αντιμέτωπη με το λιοντάρι για ένα ανθρακούχο νερό.

Αν το δέρμα μου λοιπόν είναι η καλλίγραμμη ξανθιά και το λιοντάρι η αφυδάτωση, το ανθρακούχο νερό είναι -πλεόν- ο ορός Hydragenist της Lierac, ένα προϊόν που αποδείχθηκε πραγματικός ήρωας, καθώς ξεδίψασε την επιδερμίδα μου, την έκανε να δείχνει πιο υγιή και -τολμώ να πω- νεανική από ποτέ (είμαι 40 άλλωστε). Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή τη φόρμουλα που με έχει ξετρελάνει τόσο; Θα σου εξηγήσω…

image003.jpg

Η Lierac είναι ένα brand που γνωρίζω και αγαπώ. Στα εργαστήριά της έχουν δημιουργηθεί μερικά από τα πιο legendary προϊόντα (hello σειρά Sébologie!) επομένως, έπρεπε να περιμένω ότι θα βρω απάντηση στη «δίψα» της επιδερμίδας μου στην γκάμα της. Έτσι και έγινε, όταν ήρθε στα χέρια μου το serum ενυδάτωσης Hydragenist, ένας ορός με τεχνολογία τριπλής δράσης που ενυδατώνει άμεσα και μακροπρόθεσμα την επιδερμίδα, όποιος και αν είναι ο τύπος της. Εννοείται, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι, μάλλον δεν θα κάνει και τόσα πολλά για εμένα, αλλά σίγουρα θα απολαύσω και με το παραπάνω τη χρήση του (όπως και όλα τα προϊόντα Lierac). Δεν απόλαυσα όμως μόνο τη χρήση, είδα την επιδερμίδα μου να μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια μου.

https://www.instagram.com/reel/CqhehRQIlTu/

Το Lierac, Hydragenist Serum ενυδάτωσης

Όταν άπλωσα τις πρώτες σταγόνες στο δέρμα μου, ένιωσα άμεσα μία αίσθηση δροσιάς και σε λίγα λεπτά, το δέρμα μου έδειχνε πολύ πιο φρέσκο, φαινόταν ότι έχει αρχίσει να απορροφά υγρασία και συστατικά που του έλειπαν, ωστόσο τo Hydragenist serum δεν είχε βαριά υφή. Δεν έμοιαζε με άλλα serum για ξηρές επιδερμίδες που είχα δοκιμάσει, γιατί δεν είναι ένα serum για ξηρές επιδερμίδες, είναι ένας universal ορός-ήρωας με μοναδική τεχνολογία που φέρει την υπογραφή της Lierac. Αυτή η τεχνολογία τριπλής δράσης είναι και το μυστικό του.

Το Lierac, Hydragenist Serum ενυδάτωσης, είναι εμπλουτισμένο βλέπεις, με 100% φυσικής προέλευσης υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και επαναφέρει τη λάμψη της. Ταυτόχρονα, ο πολύτιμος χυμός του Hydragenist Serum ενυδάτωσης, περιέχει ένα μοναδικό ένζυμο ενυδάτωσης που ενισχύει μακροπρόθεσμα τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Τέλος, τα παραπάνω συστατικά συμπληρώνονται από το μοριακό patch που ολοκληρώνει την τριπλή δράση.

image004.jpg

Το μοριακό patch είναι ένα σύμπλεγμα από 3 υγροσκοπικά βιοπολυμερή, που βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατήσει την υγρασία περιορίζοντας την εξάτμιση τ ων ενυδατικών συστατικών, και παράλληλά απελευθερώνει σταδιακά ένα κοκτέιλ ενυδατικών μορίων στην επιδερμίδα για συνεχή ενυδάτωση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχουμε λοιπόν άμεση, αλλά και μακροχρόνια ενυδάτωση, καθώς και διατήρηση των επιπέδων υγρασίας στην επιδερμίδα. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν γιατί μιλάμε για ένα πραγματικό Summer Beauty Hero, ίσως όμως να σκέφτεσαι ότι δεν είναι ένα προϊόν κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες, αφού είναι τόσο έντονα ενυδατικό. Think again queen…

image001.jpg

Όπως είπα και νωρίτερα, έχουμε να κάνουμε με έναν universal ορό-ήρωα και έχουμε τις αποδείξεις. Το beauty department βλέπεις, απαρτίζεται από εμένα, τη Χριστίνα που είμαι… εχμ… 40 και έχω ξηρή επιδερμίδα, αλλά και από την Ευαγγελία Αλπίδου, η οποία είναι 24 και έχει λιπαρή. Για διάβασε τι έχει να πει και εκείνη για το Lierac, Hydragenist serum ενυδάτωσης.

Η Ευαγγελία, η λιπαρότητα και ο ορός Hydragenist της Lierac

Η Χριστίνα και εγώ λάβαμε ταυτόχρονα τα όμορφα πακέτα μας από τη Lierac, τα οποία περιείχαν όλη τη σειρά Hydragenist. Έχοντας λιπαρή επιδερμίδα, η οποια γυαλίζει εξαιρετικά πολύ το καλοκαίρι, θεώρησα αυτόματα ότι η συγκεκριμένη σειρά, δεν απευθύνονται σε εμένα. Είχα τα προϊόντα στην ντουλάπα μου λοιπόν, μέχρι που η Χριστίνα μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω το Lierac, Hydragenist serum ενυδάτωσης. Το πρώτο πράγμα που είπα με τη σειρά μου, ήταν ότι «Θα είναι βαρύ για εμένα». Τότε ήταν που ήρθα αντιμέτωπη με ένα σηκωμένο φρύδι, έναν μορφασμό και ένα παρατεταμένο προς τα εμένα χέρι που κρατούσε το cute ροζ μπουκαλάκι. Εννοείται το δοκίμασα και ήταν ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα μου εδώ και καιρό.

Αν και λιπαρό, το δέρμα μου χρειάζεται ενυδάτωση και αυτό το ξέρω καλά. Βλέπεις, αν δεν του προσφέρω την υγρασία που έχει ανάγκη, εκείνο «μπερδεύεται» και νομίζει ότι πρέπει να παράγει ακόμα περισσότερο σμήγμα. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται ακόμα πιο λιπαρό, και κατά συνέπεια γυαλίζω σα να έχω τρέξει μαραθώνιο. Μέχρι να χρησιμοποιήσω το Lierac, Hydragenist serum ενυδάτωσης, το δέρμα μου περνούσε από αυτές τις «φάσεις» συχνά. Γινόταν πολύ λιπαρό, ηρεμούσε, ξαναγινόταν πολύ λιπαρό και κάπως έτσι εκτυλισσόταν το καλοκαίρι μου. Δεν υπερβάλλω όμως όταν λέω ότι όλα άλλαξαν με τον Hydragenist ορό της Lierac.

Αρχικά, δεν ήταν καθόλου βαρύς όταν τον έβαλα πρώτη φορά στο δέρμα μου. Ήταν δροσερός και ελαφρύς, απορροφήθηκε αμέσως και άφησε πίσω του μία λάμψη, ΟΧΙ γυαλάδα. Αμέσως με κέρδισε αλλά μακροπρόθεσμα με έκανε να τον «ερωτευτώ» γιατί έκανε το δέρμα μου να ηρεμήσει. Όχι, δεν εξαφάνισε με κάποιον μαγικό τρόπο τη λιπαρότητα, εξισορρόπησε όμως την υγρασία στην επιδερμίδα μου και έτσι πλέον είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Το δέρμα μου φαίνεται πιο φρέσκο και δροσερό, λάμπει όποτε το θέλω και δεν γυαλίζει παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις τις οποίες δεν μπορώ να αποφύγω. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, έχω ήδη αγοράσει ένα ακόμα μπουκάλι γιατί δεν σκοπεύω να πάω διακοπές χωρίς τον Summer Beauty Hero μου!

image006.jpg

Ένας καλοκαιρινός ήρωας σε ροζ μπουκάλι

Έχουμε λοιπόν δύο κορίτσια, δύο διαφορετικές επιδερμίδες, πολύ διαφορετικές ανάγκες και έναν ορό που μπορεί να τις ικανοποιήσει όλες. Ο ορός Lierac, Hydragenist Serum ενυδάτωσης, είναι ένας πραγματικός summer beauty hero γιατί χαρίζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας δροσιά, πλούσια υγρασία και συστατικά που έχει τόση ανάγκη το καλοκαίρι. Είτε έχεις λιπαρή επιδερμίδα, είτε ξηρή, είτε ακόμα και μεικτή, η μοναδική σύνθεση του Hydragenist Serum ενυδάτωσης μπορεί να «ξεδιψάσει» την επιδερμίδα και να την κάνει να δείχνει πιο fresh από ποτέ!

Αναζήτησέ τον, καθώς και όλη τη σειρά Hydragenist, στα φαρμακεία σήμερα κιόλας, και μην ξεχάσεις να κάνεις like στον επίσημο λογαριασμό @LIERACHellas στο facebook και @lierac_hellas στο Instagram.