Βρήκαμε το απόλυτο beauty spot για να γίνεις λαμπερή από την κορυφή έως τα νύχια!

Βιβή Αγγελάκη
Βρήκαμε το απόλυτο beauty spot για να γίνεις λαμπερή από την κορυφή έως τα νύχια!

Ένα δώρο ομορφιάς που οφείλεις να κάνεις στον εαυτό σου

Αν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις είναι πολλές, το άγχος για να τα προλάβεις ολα, μεγάλο και ο χρόνος για να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγος, πόσο μάλλον τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν και κάθε μια από εμάς θέλει (και οφείλει στον εαυτό της) να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή, τότε, αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα!


Ψάχνοντας, λοιπόν, το απόλυτο beauty spot που θα με ανανέωνε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ανακάλυψα το Aesthé Beauty Institute, ένα χώρο χαλάρωσης και ομορφιάς που βασικός σκοπός του είναι να ομορφύνει και να ανανεώσει κάθε γυναίκα.

Aesthe2010 0046 web ee8ba


Αρχικά, η ηρεμία και η χαλαρωτική διάθεση που υποβάλλει ο μοναδικά διακοσμημένος χώρος σε μίνιμαλ ύφος, η τέλεια τοποθεσία του στην στην καρδιά της Αθήνας (Δεινοκράτους 99), το φιλικό και με μεγάλη εμπειρία προσωπικό, η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργείται και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου, τα δοκιμασμένα προϊόντα μεγάλων beauty brands που χρησιμοποιούνται σε κάθε στάδιο περιποίησης, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών περιποίησης και αντιγήρανσης αλλά και τα εξατομικευμένα προγράμματα σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες της κάθε γυναίκας, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του Ινστιτούτου Aesthé ... που πραγματικά το ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα και θα σε ωθήσουν να τα επιβεβαιώσεις από κοντά, όπως εγώ!

12348483 10207606256970769 2141675964 n 92b85


Από τη βασική περιποίηση και χαλάρωση, έως τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες, στo Aesthé Beauty Institute θα βρεις μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών για το πρόσωπο και το σώμα,υπηρεσίες αποτρίχωσης, περιποίησης των άκρων (μανικιούρ- πεντικιούρ), spa και ευεξίας ακόμη και διατροφής!

col3 f075b

Τι δοκίμασα εγώ; Ως κορίτσι που περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή και αγαπά την περιποίηση του προσώπου (περισσότερο και από το μακιγιάζ), δεν θα μπορούσα να αντισταθώ σε μια θεραπεία εξαιρετικής ενυδάτωσης και λάμψης που ενισχύει τη φυσική ενυδάτωση του προσώπου μου και μια εξειδικευμένη θεραπεία για την περιοχή των ματιών,που αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών, τους μαύρους κύκλους και το οίδημα.

col4 0f2dd


Στην ουσία, πρόκειται για μια θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου της Thalgo (Hydra Marine) με συστατικά πλούσια σε θαλάσσια ιχνοστοιχεία, μέταλλα και υαλουρονικό οξύ, που διεγείρει τη φυσική αποτοξίνωση των κυττάρων για επιπλέον φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. «Στόχοι της θεραπείας είναι αρχικά, η διέγερση της σύνθεσης του επιδερμικού υαλουρονικού οξέως , αντλώντας το νερό από το χόριο, (που περιέχει 70-75% νερό), στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, που η ποσότητα του νερού είναι αρκετά μειωμένη και έπειτα, η αποκατάσταση της κυτταρικής συνοχής και της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης», όπως μου εξήγησε η αισθητικός του Aesthé, Μαρία Καλαφατά.

col11 91d88


Φυσικά, μέσα σε ένα χώρο που υπάρχει δυνατότητα για μανικιούρ, ποια γυναίκα μπορεί να πει «Όχι»; Πόσο μάλλον, όταν στην επιτυχία του μανικιούρ συμβάλλει η εγγύηση του ελβετικού beauty brand Mavala (που μέσα από την πραγματικά τεράστια γκάμα προϊόντων σίγουρα θα βρεις αυτά που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη των νυχιών ή των χεριών σου), αφετέρου το έμπειρο χέρι της Μαρίας που 12 χρόνια τώρα ξέρει τα μυστικά του μανικιούρ;

IMG 3555 b8929

Η διάγνωση για τα νύχια μου έγινε, το σχήμα δόθηκε, η ειδική κρέμα για να «μαλακώσουν» τα πετσάκια, Cuticle Cream της Mavala εφαρμόστηκε και με ένα μαλακό stick η Μαρία, περιποιήθηκε τα επονύχια, χωρίς να προκαλέσει κανένα τραυματισμό.

col6 89f2b
col8 28b1b


Μετά την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας, περάστηκε η προστατευτική βάση νυχιών διπλής δράσης της Mavala, 002 Protective Base Coat, που παρατείνει τη ζωή του μανικιούρ και προστατεύει τα νύχια από τις χρωστικές των βερνικιών.


Επιλέξαμε το χρώμα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων της Mavala, Mini Colors, που πίστεψέ με, καλύπτει όλα τα γούστα και όλα τα στυλ, ενώ το μικρό μέγεθος της συσκευασίας τους τα καθιστά ιδανικά να χωρέσουν σε κάθε τσάντα... Εγώ, διάλεξα το Denim Blue- ψηφίζω πιο rock εμφανίσεις γι αυτά τα Χριστούγεννα- το οποίο και λάτρεψα!

col9 4bd42


Στη συνέχεια, αφού διάλεξα σχέδιο, «θωρακίσαμε» το βερνίκι περνώντας μια διάφανη επικάλυψη με το Mavala Colorfix που του χαρίζει λάμψη δημιουργώντας προστατευτική ασπίδα κατά του ξεφλουδίσματος και παρατείνει τη διάρκειά του.


Για μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και λάμψη στο μανικιούρ , βάλαμε την τελευταία πινελιά στο μανικιούρ μας με το στεγνωτικό top coat Mavadry της Mavala, που στέγνωσε σε χρόνο dt τα νύχια και άφησε μια τέλεια γυαλάδα στο μανικιούρ!

col10 09d0b


Λαμπερή από τον κορυφή έως τα νύχια! Αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου! Μείνε συντονισμένη στο Queen.gr γιατί ακολουθεί μια μεγάλη beauty έκπληξη!

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Iνστιτούτο Aesthe
Δεινοκράτους 99
ΤΗΛ: 210-7242883, www.aesthe.gr
Fb page: www.facebook.com/aestheGr