Κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα; Όχι πια! Μόλις βρήκαμε τον τέλειο συνδυασμό

Βιβή Αγγελάκη
Κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα; Όχι πια! Μόλις βρήκαμε τον τέλειο συνδυασμό

Διάβασε αναλυτικά παρακάτω...

Υπάρχουν αυτές οι μέρες που δουλεύεις άπειρες ώρες στο γραφείο, οι υποχρεώσεις σου δε σταματούν αλλά εσύ δεν το βάζεις κάτω, βγαίνεις και διασκεδάζεις μέχρι αργά –και την επόμενη μέρα ξανά δουλειά. Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, που- τουλάχιστον στη δική μου ζωή είναι αρκετές- σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση από τις 10.30 ή νωρίτερα, πράγμα που μεταφράζεται στο ότι έχεις κοιμηθεί αρκετά, επομένως έχεις ξεκουραστεί.

Κι ενώ στην πρώτη περίπτωση το να είσαι και να δείχνεις κουρασμένη είναι το αναμενόμενο... στη δεύτερη τα πράγματα αλλάζουν! Γιατί όλα μπορείς να τα δεχτείς μέχρι τη στιγμή που θα ακούσεις την ερώτηση- σχόλιο: «Πάλι βγήκες χθες το βράδυ; Δείχνεις πολύ κουρασμένη» η οποία σίγουρα δεν έχει ειπωθεί για να σε κολακέψει... Και ναι, δεν θα στο κρύψω, μία τέτοια ερώτηση μπορεί να στοιχειώσει τη μέρα μου, αλλά ταυτόχρονα να με ενεργοποιήσει για να βρω τα «μαγικά» προϊόντα που θα δώσουν πίσω στην επιδερμίδα μου τη φυσική της λάμψη και θα την κάνουν ξανά να ακτινοβολεί!


Και κάπως έτσι, ανακάλυψα τη Lumière Essentielle, τη νέα σειρά της Darphin, που ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη. Βασίζεται σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό από τα πιο ευγενή φυτικά συστατικά και 7 προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της θαμπής όψης, ενισχύουν τα επίπεδα υγρασίας και αναζωογονούν την επιδερμίδα, κάνοντας την να ακτινοβολεί!


Το «μαγικό» δίδυμο της σειράς περιλαμβάνει ένα serum Κρυσταλλικής Σύνθεσης και μία Μεταξένια απαλή κρέμα-gel. Δες τα 2 βήματα που ακολουθώ!


Βήμα 1ο

photo 01

Από την πρώτη στιγμή οι 7,000 μικροσκοπικές κάψουλες, από Tangerine, Orange, Neroli, Rose, Ylang Ylang, Cedarwood and Ginger, που αιωρούνται στο Illuminating Oil Serum θα «αιχμαλωτίσουν» το βλέμμα σου! Αναζωογονητικό θαλάσσιο εκχύλισμα, ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και ακετυλο-γλυκοζαμίνη συνδυάζονται και απελευθερώνονται φυσικά, αφήνοντας την επιδερμίδα μου σαφώς πιο ενυδατωμένη, απαλή και δροσερή. Η όψη της βελτιώθηκε αρκετά, όμως όχι ολοκληρωτικά...


Βήμα 2ο

photo 02

Με την απαλή υφή κρέμας-gel,αλλά και το συνδυασμό ελαίου που περιέχει (Illuminating Essential Oil blend) δε γίνεται να μην γίνει η αγαπημένη σου κρέμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Τα φυτικά σάκχαρα που ενισχύουν την επιδερμίδα, το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και η Ακετυλο-Γλυκοζαμίνη έρχονται να δώσουν το ολοκληρωτικό «χτύπημα» στην κούραση. Η θαμπή όψη γίνεται παρελθόν, η υγρασία αναπληρώνεται και φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενισχύεται: όλα όσα θέλω, δηλαδή. Αποτέλεσμα; Ελαστική, λαμπερή και "φρέσκια" επιδερμίδα! Άλλωστε αυτό είναι αρκετό για να γίνουν τα αγαπημένα μου και να με κάνουν να ακτινοβολώ!