Τα νέα Lipstick της Estee Lauder θα γίνουν τα αντικείμενα του πόθου σου!

Τα νέα Lipstick της Estee Lauder θα γίνουν τα αντικείμενα του πόθου σου!

Και ναι, είναι η νέα beauty εμμονή μας...

Όμορφα χείλη. Ένα κεφάλαιο μεγάλο το οποίο απαιτεί πολλή... μελέτη. Εμείς, όμως, την κάναμε και βρήκαμε την απάντηση στο «καυτό» ερώτημα εκατομμυρίων γυναικών ένα τον κόσμο: Υπάρχει ένα κραγιόν το οποίο μπορεί να μας χαρίσει χείλη όμορφα, λαμπερά, σμιλεμένα και με χρώμα ζωηρό;

estee lips2

Χείλη σμιλευμένα, ενυδατωμένα με «περλέ» λάμψη
Ναι, υπάρχει και μας το φέρνει η Estee Lauder! Μια δοκιμή ήταν αρκετή για να μας πείσει ότι τη νέα συλλογή της Estee Lauder για τα χείλη είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ γι’ αυτό και μοιραζόμαστε μαζί σας τις εντυπωσιακές μας «ανακαλύψεις»!

estee 3

Τα Lipstick που θα γίνουν τα νέα αντικείμενα του πόθου σας!
Τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick και Vinyl LipColor, τα οποία είναι τα νέα αντικείμενα πόθου της Kendall Jenner -και πλέον και δικά μας-έχουν υψηλής απόδοσης σύνθεση και ενισχυμένες τεχνολογίες, για χείλη φωτεινά, σμιλευμένα, ενυδατωμένα και με χρώμα υψηλής απόδοσης.



Χείλη γεμάτα, απαλά και φωτεινά με ένα πέρασμα

Με το Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick τα χείλη σας θα λάμπουν με πολυδιάστατο, πρισματικό χρώμα αφού το νέο λιπστίκ της Estee Lauder περιέχει μια νέα σύνθεση από Οπτικές Πέρλες που μεταμορφώνουν το σχήμα για πιο τέλεια σχηματισμένα, φωτεινά χείλη για φίλημα!

Την ίδια ώρα, η τεχνολογία Advanced True Visio προσφέρει το απόλυτο χρώμα με πολυδιάστατες χρωστικές έτσι ώστε να τονίσει το σχήμα και να σμιλεύσει την εμφάνιση των χειλιών.

Αλλά και η µοναδική σύνθεση Time Release Encapsulated Moisture Complex με Υαλουρονικό Οξύ βοηθά να ενισχύσει την δυνατότητα των χειλιών να προσελκύουν και να συγκρατούν συνεχώς την υγρασία, για χείλη απαλά και μαλακά!



Wet τελείωμα που διαρκεί με το Pure Color Envy Vinyl LipColor

Το νέο Pure Color Envy Vinyl LipColor είναι το νέο τολμηρό και λαμπερό αποτύπωμα στα χείλη με λάμψη βινυλίου που σας προσφέρει ενυδάτωση και ζωηρό χρώμα.

estee lips4

Χάρη στη νέα σύνθεσή του, τα χείλη μας είναι όμορφα σμιλευμένα με υψηλής απόδοσης λάμψη και «wet» τελείωμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. Η τεχνολογία του Volume Boosting Complex, «ντύνει» τα χείλη με ένα μείγμα από εννέα ενισχυτικά χειλιών και ενυδατικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπλού μείγματος ελαίων που θρέφει τα χείλη (jojoba, ηλιοτρόπιο και αβοκάντο). Έχει όμως και Υαλουριονικό Οξύ για άμεση και διαρκή υγρασία, αλλά και ζωηρή εμφάνιση!

Την ίδια ώρα, η τεχνολογία Advanced True Vision με χρωστικές και πέρλες, προσφέρει μια «γυαλιστερή» λάμψη με απαλό χρώμα που τονίζει και προσδιορίζει την εμφάνιση των χειλιών.


Απίστευτα χρώματα και υψηλής απόδοσης αποχρώσεις!

Αν θέλετε κι εσείς να εντυπωσιάζετε σε κάθε περίσταση, δοκιμάστε τα νέα προϊόντα της Estee Lauder με τη νέα δυναμική συλλογή χρωμάτων που βγαίνουν σε κάθε χρωματικό τόνο με μια σειρά από υψηλής απόδοσης αποχρώσεις και τολμηρά τελειώματα!

Και να θυμάστε ότι όλα τα προϊόντα Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting είναι δερματολογικά ελεγμένα για όλους τους τύπους δέρματος!