Το μυστικό για να αποκτήσετε όμορφα και δυνατά νύχια βρίσκεται στο Biosil!

Το μυστικό για να αποκτήσετε όμορφα και δυνατά νύχια βρίσκεται στο Biosil!

Δες πώς!

Δυνατά και λαμπερά νύχια. Ποια γυναίκα δεν θέλει να τα αποκτήσει εδώ και τώρα; Ωστόσο, για πολλές από εμάς η υπόθεση «όμορφα χέρια και νύχια» είναι αρκετά δύσκολη.

Εμείς ψάξαμε πολύ για να βρούμε τους τρόπους και τα προϊόντα που θα έκαναν τα νύχια μας ανθεκτικά και εντυπωσιακά και το πετύχαμε! Ναι, τα σπασμένα, φθαρμένα και αδύναμα νύχια αποτελούν πλέονγια εμάς παρελθόν. Πώς τα καταφέραμε; Κόβοντας πολλές «κακές» συνήθειες και παίρνοντας ένα εκπληκτικό συμπλήρωμα διατροφής.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας τα tips ομορφιάς που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε όμορφα νύχια και σας προτείνουμε να τα ακολουθήσετε κι εσείς, αν δεν θέλετε πια να ντρέπεστε να δείχνετε τα χέρια σας.


Σταματήστε να «τρώτε» τα νύχια σας
Θέλετε όμορφα νύχια; Τότε σταματήστε να τα «τρώτε»... τώρα! Συμβουλή απλή αλλά εξαιρετικά σημαντική διότι η συνήθεια αυτή μπορεί να προκαλέσει βακτηριακές λοιμώξεις στα χέρια και στο στόμα σας. Πώς θα τα καταφέρετε; Αν δυσκολεύεστε πολύ, φροντίστε να έχετε συνήθως τα νύχια σας βαμμένα. Έτσι, δεν θα θέλετε να τα καταστρέφετε, δαγκώνοντάς τα. Και μην ξεχνάτε: Να έχετε πάντα μαζί σας τσίχλες.

Ακολουθήστε την κατάλληλη διατροφή
Φροντίστε να εντάξετε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και στοιχεία που θα τονώσουν τα νύχια σας. Ποιες είναι οι τροφές αυτές; Τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα μανιτάρια, οι μπανάνες, ο σολομός και το αβοκάντο.Επίσης,καλό είναι να καταναλώνετε καθημερινά τροφές που περιέχουν Βιταμίνη C, όπως τα πορτοκάλια, διότι η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου.

Το συμπλήρωμα ομορφιάς που μας εντυπωσίασε
Και επειδή η ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας «κρύβεται»σε τρεις πολύτιμες πρωτεΐνες, το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την κερατίνη, εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ένα προϊόν για το οποίο διαβάσαμε εξαιρετικές κριτικές: Το BioSil®. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που άλλαξε την εικόνα των χεριών μας και μας χάρισε δυνατά και υγιή νύχια.

biosil1

Τι θα κάνει το Biosil για τα νύχια σας
Το θαυματουργό συστατικό choline-stabilizedorthosilicacid (ch-OSA®) που περιέχει είναι και η αιτία που το BioSil® επεμβαίνει φυσικά στη διαδικασία παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα πραγματικό συμπλήρωμα ομορφιάς.
Ναι, σύμφωνα με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα το BioSil® δυναμώνει τα νύχιακατά 25%, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες κατά 30%, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος κατά 89% και αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών και τα δυναμώνεικατά 13,1%!

biosil2

Η πολύτιμη κερατίνη που επαναφέρει το BioSil®
Σε κάψουλες ή σταγόνες, το BioSil®διεγείρει την παραγωγή κερατίνης με φυσικό τρόπο. Η κερατίνη είναι η πρωτεΐνη που κρατά τα νύχια μας δυνατά και υγιή.Τα νύχια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά καιόσο μεγαλώνουμε το απόθεμα της κερατίνης μειώνεται, οπότε η έλλειψη ανθεκτικότητας των νυχιών μας μπορεί να γίνει αντιληπτή εύκολα ανοίγοντας ένα αναψυκτικό ή ξεκολλώντας μια ετικέτα.

Η σύνθεση του BioSil® δρα εκεί ακριβώς που παράγεται η ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, στην παραγωγή των πρωτεϊνώνκολλαγόνο, ελαστίνη και κερατίνη, που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την υγεία και την εικόνα τους.

biosil3

Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τα χέρια σας
Για να διατηρήσετε δυνατά τα νύχια σας, φροντίστεεπίσης τα χέρια σας, απλώνοντας συχνά σε αυτά μια καλή ενυδατική κρέμα και εστιάζοντας κυρίως στην περιοχή γύρω από τα νύχια. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να δοκιμάσετεκαι κάποιο έλαιο που δυναμώνει την κερατίνη.

Όχι, τα νύχια σας δεν είναι πολυεργαλείο
Τα νύχια σας δεν είναι πολυεργαλείο. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε για να ανοίγετε κουτιά ή να αφαιρείτελεκέδες. Τι θα συμβεί αν συνεχίσετε να το κάνετε; Τα νύχια σας θα γίνονται όλο και πιο αδύναμα και θα σπάνε πιο συχνά.
Αντίο, φθαρμένα νύχια!

Το BioSil®, λοιπόν, έχει κάνει επιστήμονες και κοινό σε όλο τον κόσμο να μιλούν για αυτό διότι δεν είναι απλώς μια ακόμη κάψουλα ή σταγόνα με τα τυπικά συστατικά, αλλά αποτέλεσμα αμέτρητων ωρών έρευνας από εξειδικευμένους επιστήμονες και κλινικούς μελετητές. Πράγματι, το προϊόν αυτό είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρειστο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια το απόλυτο μυστικό ομορφιάς τους.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το BioSil® είναι βραβευμένο ως το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα με το Taste for Life Essential Awards Winner 2016 και τα έξι διαφορετικά Best of Natural Beauty Award του περιοδικού Better Nutrition & Beauty & Body Awards από το Delicious living!

biosil4

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε ξανά όμορφα και λαμπερά νύχια και να τα βοηθήσετε να παραμείνουν δυνατά και υγιή, τότε ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές ομορφιάς και βάλτε στη ζωής σας την πολύτιμη φυσιολογική επίδραση που μπορεί να παρέχει στον οργανισμό σας το BioSil®.