Ανακάλυψε τα «μυστικά» της ομορφιάς για να νιώθεις πάντα όμορφη!

Ανακάλυψε τα «μυστικά» της ομορφιάς για να νιώθεις πάντα όμορφη!

Η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο, κι αυτό είναι ένα «μυστικό» που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει. Αλήθεια, εσύ πόσο χρόνο «ξοδεύεις» κάθε μέρα μπροστά από τον καθρέφτη για να ετοιμαστείς; Μήπως τις περισσότερες φορές που βγαίνεις από το σπίτι δεν νιώθεις ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου;

Μπορεί να μην είσαι… beauty expert, αλλά με μερικά tips ομορφιάς και τη βοήθεια των ειδικών, να είσαι σίγουρη ότι θα γίνεις!

Αν, λοιπόν, δεν ξέρεις τι σημαίνει Brow Mapping και δεν έχεις ιδέα πώς να κάνεις με μια μόνο κίνηση το ombre χειλιών και ματιών, τότε καλό θα ήταν να επισκεφτείς τις επόμενες ημέρες το Golden Hall στο Μαρούσι. Το γνωστό εμπορικό σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις τις καλύτερές συμβουλές ομορφιάς από κορυφαίους beauty specialists!

Beauty tips από τους κορυφαίους specialists!

Τα καταστήματα ομορφιάς του Golden Hall σε περιμένουν, για να σου δώσουν τις καλύτερές συμβουλές ομορφιάς από κορυφαίους beauty specialists και να σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Γιατί; Διότι πολύ απλά ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων και επειδή ένα όμορφο αποτέλεσμα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ! Από το Golden Hall δεν θα φύγεις, όμως, μόνο με τις μοναδικές συμβουλές ομορφιάς των ειδικών, αλλά και με πλούσια δώρα και ξεχωριστά προϊόντα σε απίστευτες τιμές.

Your secret beauty Valentine!

Ο Βαλεντίνος κάνει ακόμη τις βόλτες του στο Golden Hall και αν θέλεις να τον ανακαλύψεις και να σε… πετύχει, επισκέψου κι εσύ το αγαπημένο σου εμπορικό. Προτού το κάνεις, όμως, αξίζει να μπεις στην ιστοσελίδα goldenhall.gr και με ένα «κλικ» να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου στη Beauty Valentines κλήρωση. Τι θα κερδίσεις; Μια μοναδική θεραπεία spa για δύο άτομα από τα Vivify, ένα Candle Massage και μία θεραπεία Remise en Forme, μόνο για εσένα και τον αγαπημένο σας. Πιο Valentine δώρα… δεν υπάρχουν!

Στο Golden Hall για δωρεάν μακιγιάζ και brow mapping!

Αφού «κλείσεις» τη συμμετοχή σου για την απίστευτη Beauty Valentine’s κλήρωση, πήγαινε μια βόλτα -και δυο και τρεις- από το Golden Hall γιατί εκεί θα ανακαλύψεις ότι σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Πρώτος σταθμός Sephora: Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου επισκέψου το κατάστημα καλλυντικών Sephora και διάλεξε ανάμεσα σε αγαπημένα γυναικεία και αντρικά καλλυντικά, καθώς και επώνυμα αρώματα σε ειδικές τιμές. Επίσης, από 20 έως 22 Φεβρουαρίου κάνε μια στάση στο ειδικά διαμορφωμένο stage της Sephora στο ισόγειο του Golden Hall, για ένα δωρεάν brow mapping κι ένα γρήγορο μακιγιάζ από τις beauty experts της Benefit Cosmetics! Ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για τα φρύδια σου από την NBA (National Brow Artist) Lola με την τεχνική Brow Mapping! Τι είναι αυτό; Μία μελέτη του προσώπου και των χαρακτηριστικών σου, βάση της οποίας μπορείς να μάθεις το σχήμα των φρυδιών που σoυ ταιριάζει!

1queen

Το πιο λαμπερό Valentine's μακιγιάζ

Μήπως θέλεις και να μάθεις πώς γίνεται το ombre χειλιών και ματιών με μία μόνο κίνηση; Μπορείς να το μάθεις στο Sephora stage, εκεί όπου η Benefit Cosmetics παρουσιάζει τη νέα Theyre Real συλλογή κραγιόν και σκιές σε οκτώ απίθανες αποχρώσεις με ειδικά απλικατέρ για εύκολη εφαρμογή!

Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα μανικιούρ

Ωρα για κατάστημα Fairy Nails: Συνέχισε τη βόλτα σου στο εμπορικό με μια στάση στο κατάστημα Fairy Nails. Από τις 20 έως τις 25 Φεβρουαρίου, μπορείς να κάνεις δώρο στον αυτό σου ένα manicure shellac με 25 ευρώ αντί για 30 και ένα manicure-pedicure με 33 ευρώ αντί για 38!

2queen

Ανακάλυψε το «μυστικό» για να νιώθεις πάντα όμορφη

Όλο τον Φεβρουάριο, λοιπόν, αγαπάμε Golden Hall και από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου, αξίζει να πας στο stage του Attica στο ισόγειο του Golden Hall γιατί εκεί θα μάθεις τον ιδανικό συνδυασμό μακιγιάζ για χείλη και μάγουλα μέσα από τα how to’s services, των εξειδικευμένων Make Up Artists της Bobbi Brown. Τι θα έλεγες, επίσης, αν μάθαινες πως με τις αγορές σου από τη Bobbi Brown, κερδίζεις και ένα συλλεκτικό δώρο;

3queen

Λάμψη και… #myredlipstick_attica_bobbibrown

Το πολυκατάστημα Αttica και η Bobbi Brown σε προσκαλούν επίσης να συμμετέχεις στο πρώτο selfie contest! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τραβήξεις selfie με hashtag #myredlipstick_attica_bobbibrown στο Instagram. Ίσως να είσαι εσύ μία από τις πέντε τυχερές που θα δεχτεί τα περισσότερα Likes και κερδίσει το αγαπημένο της red lipstick από τη Bobbi Brown αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Attica!

Άφησε τη μαγεία του Βαλεντίνου να σε ανανεώσει!

Αν θέλεις, λοιπόν, να τελειοποιήσεις τις τεχνικές σου στο μακιγιάζ, να μάθεις τα καλύτερα beauty tips και να νιώσεις τη μαγεία του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με το ταίρι σου, επισκέψου το Golden Hall. Στο αγαπημένο σου εμπορικό θα βρεις απίστευτες προσφορές και κορυφαίοι beauty specialists θα σε περιμένουν εκεί για να σου δώσουν συμβουλές που θα σε απογειώσουν! Και μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στη Beauty Valentines κλήρωση για να κερδίσεις special δώρα!

Shhh! It's a Secret!