Editors' Choice: Τα 6 προϊόντα-εμμονές από την Urban Decay που ξεχώρισα!

Βιβή Αγγελάκη
Editors' Choice: Τα 6 προϊόντα-εμμονές από την Urban Decay που ξεχώρισα!

Κι αν είσαι και εσύ beauty addict θα πρέπει να αποκτήσεις...

Αν είσαι beauty addict σίγουρα περιμένεις αυτές τις μικρές αλλά πολύ σημαντικές αφορμές για να κάνεις μία ανανέωση στο νεσεσέρ σου. Και ναι, το Μάρτιο έχεις πολλούς λόγους για να χαρείς και να το γιορτάσεις με νέες αφίξεις στη beauty ρουτίνα σου. Μία νέα σεζόν- ξεκινά (Welcome Spring, bye bye Winter), είναι η γιορτή της γυναίκας (8 Μαρτίου), μπορεί να έχεις γιορτή ή γενέθλια, να πήρες πτυχίο- προαγωγή κλπ. Για εμένα οι δύο πρώτοι λόγοι ήταν αρκετοί για να κάνω (άλλο) ένα δώρο στον εαυτό μου και να γεμίσω το νεσεσέρ μου με τα αγαπημένα μου beauty προϊόντα από ένα εξίσου αγαπημένο μου beauty brand, την Urban Decay. Παρακάτω λοιπόν, θα δεις gif-by-gif τα προϊόντα που ξεχώρισα και χρησιμοποιώ καθημερινά για να δημιουργήσω όποιο look θέλω.


Κι αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης, σίγουρα θα είχες διαβάσει πριν από δύο περίπου μήνες πως το beauty brand που λατρεύουν οι σταρς & beauty bloggers του εξωτερικού ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα και μπορούμε να το βρούμε αποκλειστικά σε καταστήματα Sephora (Ερμού, Γλυφάδα, The Mall, Τσιμισκή και Ρόδο) σε όλη τη χώρα, αλλά και online στο Sephora.gr!


Δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με μία από τις αγαπημένες μου παλέτες σκιών. Μετά την Naked 2, η Naked 3 ήρθε για να κλέψει την καρδιά μου (μιας και λατρεύω τις ουδέτερες αποχρώσεις). Για την ακρίβεια, αυτή η παλέτα έφερε την επανάσταση στα ουδέτερα χρώματα, γι αυτό άλλωστε δεν άργησε να γίνει μια από τις ΠΙΟ δημοφιλείς παλέτες. 12 ολοκαίνουριες (και εξωφρενικά όμορφες!) ουδέτερες αποχρώσεις σε ρόδινους τόνους, με διάφορα φινιρίσματα (βελούδινα ματ, ιριδίζοντα και αστραφτερά μεταλλικά ) σε προκαλούν πραγματικά να δημιουργήσεις όποιο look θέλεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο! Κι αν είχα να επιλέξω μία αγαπημένη μου - πολύ δύσκολη ερώτηση- θα επέλεγα την απόχρωση Dust (ένα απαλό μεταλλικό ροζ με υπέροχη ιριδίζουσα λάμψη) που τη χρησιμοποιώ και ως highlighter!

vivi1

Μαζί με τη σκιές, πραγματικά δεν θα μπορούσα να μην χρησιμοποιήσω το Eyeshadow Primer Potion- το μυστικό δηλαδή για να παραμείνουν αναλλοίωτες όλη μέρα και όλη νύχτα! Με ανανεωμένο look, καινούριο, ευέλικτο απλικατέρ και μερικές νέες αποχρώσεις (οι κλασσικές συνθέσεις μας Original, Eden και Anti-Aging δεν πρόκειται να πάνε πουθενά) είναι το απόλυτο δίδυμο με οποιαδήποτε σκιά ματιών!

m11380664 330638 la

Κι ως γνήσια lipstick addict δεν θα μπορούσα να μη συνεχίσω με τα Κραγιόν Vice! Ανάμεσα στις 100 (wow) αποχρώσεις για άκρως σαγηνευτικά και sexy χείλη με τολμηρά φωτεινά χρώματα, πιο σκούρα, μεταλλικά αλλά και ευέλικτα ουδέτερα ξεχώρισα την κόκκινη ματ απόχρωση (714 Mega Matte) και τη ροζ μεταλλική (Big Bang). Με απίστευτη υφή , συγκλονιστική ένταση, extra κρεμώδη υφή και υπέροχη αίσθηση απλώνονται στα χείλη ομοιόμορφα αφήνοντάς τα παράλληλα ενυδατωμένα και μαλακά!

vivi2 copy
vivi3

Για ακόμη πιο sexy look, η μάσκαρα Perversion είναι αυτή που μπορεί να σου το χαρίσει με μία κίνηση. Η εξαιρετικά κρεμώδης φόρμουλά χαρίζει όγκο και μήκος, αγκαλιάζοντας κάθε βλεφαρίδα με μαύρες χρωστικές τριπλής έντασης και ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών—για πιο μεγάλες, πιο μαύρες, πιο σαγηνευτικές βλεφαρίδες. Με πλούσια, κρεμώδη υφή, ούτε πολύ ξηρή ούτε πολύ υγρή γλιστρά ανάλαφρα μέσα από τις βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα: απίστευτος έλεγχος για συγκλονιστικές βλεφαρίδες!

m9080712 306585 la

41 άκρως εθιστικά χρώματα, 41 λόγοι για να εθιστείς με τα κρεμώδη, απίστευτα μακράς διάρκειας και αδιάβροχα Μολύβια Ματιών 24/7 Glide-On της Urban Decay, που πραγματικά είναι η ενσάρκωση της θρυλικής ομορφιάς σε μια συγκλονιστική χρωματική γκάμα. Ολοζώντανα φωτεινά χρώματα, αστραφτερά μεταλλιζέ, ουδέτερα που ταιριάζουν με τα πάντα αλλά και σκούρες, smoky αποχρώσεις. Εγώ διάλεξα ένα denim μπλε (Junkie) και μία αιθέρια μωβ (Ether).

vivi4

Last but not least το Make-up Setting Spray! Εξαιρετικά ανάλαφρο κρατά το μακιγιάζ σταθερό όλη μέρα (ή όλη νύχτα). Και σε αντίθεση με άλλα σταθεροποιητικά σπρέι που κολλάνε, αφήνει απίστευτη αίσθηση στην επιδερμίδα (ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας)! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις προηγμένες φόρμουλες: All nighter, De-slick και Slick. Εγώ διάλεξα τη All Nighter που δεν αφήνει το μακιγιάζ να τρέξει ή να ξεθωριάσει μέχρι και 16 ώρες!

vivi5

Περιμένω να μου πεις τις δικές σου εντυπώσεις!