Πιο λαμπερά μαλλιά με τη δύναμη της φύσης!

Βιβή Αγγελάκη
Πιο λαμπερά μαλλιά με τη δύναμη της φύσης!

Ανακάλυψαμε τη νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών από τον Schwarzkopf, Nature Moments που θα σε κάνει να μη θες να βγεις από το μπάνιο

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο τέλος μίας δύσκολης μέρας όπου οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν. Λίγα πράγματα- επίσης- συγκρίνονται με το συναίσθημα που νιώθεις όταν τα μαλλιά σου είναι λαμπερά. Γιατί ένα περιποιημένο hairlook είναι από τα βασικά στοιχεία που μπορούν να τονώσουν ακόμη και την αυτοπεποίθηση μας!

Κι αν έχεις ταλαιπωρήσει αρκετά τα μαλλιά σου τόσα χρόνια με ακατάλληλα προϊόντα ή τεχνικές, τι θα έλεγες αν αυτή τη φορά εμπιστευόσουν τη φύση για τη φροντίδα τους;

Χωρίς σιλικόνες ή τεχνητά χρώματα και με συστατικά 100% από φυσική προέλευση, η νέα μάρκα στην περιποίηση μαλλιών με την υπογραφή του Schwarzkopf , Nature Moments, δημιουργεί μοναδικούς συνδυασμούς με πολύτιμους θησαυρούς της φύσης που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το μπάνιο σου!

18191700 1472634672808565 1895002668 n

Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοναδικά σαμπουάν και πλούσια conditioners, προσφέροντας πολύτιμες στιγμές περιποίησης στα μαλλιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις την ομορφιά των Nature Moments μέσα από 5 ξεχωριστές σειρές για κάθε τύπο μαλλιών:

Untitled1

- Αν έχεις εύθραυστα/ λεπτά μαλλιά: Το Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού & Έλαιο Σύκου, περιέχει συστατικά, τα οποία επιδρούν ευεργετικά στα λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και ενδυναμώνουν τη δομή της τρίχας.

- Αν αυτό που σε απασχολεί είναι το έντονο πρόβλημα ψαλίδας στα μαλλιά σου: Η έντονα περιποιητική σύνθεση του Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι Ελιάς και η Αλόη, είναι σχεδιασμένη για απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργία ψαλίδας.

- Αν αισθάνεσαι πως τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλάιπωρημένα: Το Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia, επανορθώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό τους.

- Αν έχεις βαμμένα μαλλιά: Το Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου, χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος στα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.

- Αν έχεις λεπτά μαλλιά, χωρίς όγκο: Τέλος, η ελαφριά σύνθεσή του Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα είναι σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες.