5 tips για να αποκτήσεις βελούδινα και όμορφα χείλη αυτό το Φθινόπωρο!

5 tips για να αποκτήσεις βελούδινα και όμορφα χείλη αυτό το Φθινόπωρο!

Το Φθινόπωρο επέστρεψε και αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, καλείσαι να φροντίσεις και τον εαυτό σου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πιο ευαίσθητα σημεία του, όπως τα χείλη!

Η αλλαγή της θερμοκρασίας, ο ξηρός αέρας και η σκόνη έχουν ένα αντιαισθητικό και συχνά επώδυνο αποτέλεσμα για τα χείλη σου. Για να μην αποκτήσεις σκασμένα χειλάκια, αξίζει να λάβεις από τώρα τα μέτρα σου και φυσικά, να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα. Όπως το σώμα σου, έτσι κι εκείνα χρειάζονται ενυδάτωση και προστασία. Δυστυχώς, συχνά τα ξεχνάς, αλλά φέτος δεν θα κάνεις το ίδιο λάθος. Αν ακολουθήσεις την παρακάτω απλή beauty routine, τα αποτελέσματα θα είναι, τουλάχιστον, θεαματικά.

1. Ενυδάτωση όλη μέρα

Το πρώτο βήμα για ζουμερά χείλη είναι η ενυδάτωση! Τα χείλη σου χάνουν τη φυσική τους υγρασία πολύ εύκολα και για πολλούς λόγους. Εκτός από τον καιρό και τις κακές σου συνήθειες (όπως π.χ. το κάπνισμα) η μειωμένη κατανάλωση νερού μπορεί να τα αφυδατώσει. Πιες, λοιπόν, όσο περισσότερο νερό μπορείς μες στην ημέρα για να τα τονώσεις. Τι άλλο πρέπει να κάνεις; Να βρεις ένα καλό lip balm το οποίο θα εφαρμόζεις κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και να επιλέξεις ένα ενυδατικό κραγιόν, όπως το Lip Lacquer Lipstick* της Avon, για να φοράς και στη δουλειά και στη βόλτα. Προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, χωρίς να αφήνει χείλη ξερά και αφυδατωμένα και αποτελεί το δικό μας beauty «must have» της σεζόν. Ενυδάτωση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

AM1

2. Πες ναι στο «scrub» για εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Κι όμως, το scrub δεν είναι μόνο για το σώμα σου! Αξίζει να το κάνεις συχνά και στα χείλη σου, αν θέλεις να έχεις ένα πλήρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια οδοντόβουρτσα, lip balm ή μια καλή, homemade συνταγή (πχ. έλαιο καρύδας με μαύρη ζάχαρη). Κάνε ήπιες, κυκλικές κινήσεις στα χείλη σου με την οδοντόβουρτσα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα ενυδατικό lip balm. Αν έχεις πολύ ευαίσθητα χείλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κομμάτι ύφασμα ή τα δάχτυλά σου. Τώρα είσαι έτοιμη να βάλεις το lipstick σου.

Έπειτα από την απολέπιση, η εφαρμογή του αγαπημένου σου κραγιόν θα γίνει απίστευτα εύκολα! Σε κάθε περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να βρεις ένα προϊόν με ένα πολύ καλό βουρτσάκι, για επαγγελματική εφαρμογή. Για παράδειγμα, το Lip Lacquer Lipstick από τη σειρά Mark της Avon διαθέτει ένα πρωτοποριακό απλικατέρ σε σχήμα διαμαντιού, που σχηματίζει τα χείλη με ένα πέρασμα ακριβείας, γεμάτο χρώμα. Ό,τι χρειάζεσαι, δηλαδή!

AM2

3. Εμφάνιση «ζουμερή»

Αφού φροντίσεις να ενυδατώσεις και να ανανεώσεις τα χείλη σου, αξίζει να δεις πώς θα τα κάνεις να φαίνονται και να είναι πιο «πλούσια» για να τραβήξεις επάνω σου όλα τα βλέμματα! Προτού εφαρμόσεις το lipstick σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα highlighter για να τονίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου. Χρησιμοποίησε το και ακριβώς πάνω από το μέσο του άνω χείλους (στο V) για ένα «φωτεινό» αποτέλεσμα.

4. Η σωστή απόχρωση και το κατάλληλο lipstick

Για να αποκτήσεις όμορφα χείλη είναι, επίσης, σημαντικό να εστιάσεις στο κατάλληλο προϊόν και φυσικά, να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει.

Αν δεν είσαι σίγουρη για το ποια να επιλέξεις, τότε ακολούθησε τη συμβουλή μας. Αν έχεις σταρένια και «ζεστή» επιδερμίδα, επίλεξε αποχρώσεις καφέ, πορτοκαλοκόκκινες, κοραλί ή ουδέτερες, με κρεμώδη υφή. Αν έχεις λευκή επιδερμίδα, επίλεξε παθιασμένες αποχρώσεις του κόκκινου και του μωβ ή γήινες παλ αποχρώσεις του ροζ. Το Liquid Lip Lacquer είναι διαθέσιμο σε 20 εντυπωσιακές αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα ανακαλύψεις τις κατάλληλες για εσένα!

AVON KENTRIKI

Extra tip: Αν χρειαστεί να μακιγιαριστείς, αλλά δεν έχεις μαζί σου το νεσεσέρ σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Liquid Lip Lacquer για να δώσεις χρώμα στα μάγουλά σου! Φρόντισε απλά να ακολουθήσεις τα tips που προαναφέραμε. Η κατάλληλη απόχρωση θα κάνει τη διαφορά!

5. Ματ ή λαμπερό αποτέλεσμα;

Το αν θα επιλέξεις ματ ή λαμπερές γκλος αποχρώσεις, εξαρτάται από το γούστο και το στυλ σου. Ό,τι και αν προτιμήσεις, το σίγουρο είναι ότι θέλεις το προϊόν που θα επιλέξεις να σου προσφέρει πλούσιο ματ ή λαμπερό χρώμα, το οποίο δεν θα αλλοιώνεται και θα παραμένει σταθερό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να έχουμε πάντα μαζί μας το Liquid Lip Lacquer! Η πλούσια σύνθεσή του περιέχει την μοναδική τεχνολογία magnet-lock, που μαγνητίζει και «κλειδώνει» το χρώμα στα χείλη, για ώρες!

Καλό Φθινόπωρο με όμορφα και βελούδινα χείλη!

AM1 copy

*Διατίθεται αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων Avon, από τις 25 Σεπτεμβρίου