3+1 special beauty tips που θα σε βάλουν σε γιορτινό Christmas mood

3+1 special beauty tips που θα σε βάλουν σε γιορτινό Christmas mood

Είτε τον λατρεύεις είτε τον απεχθάνεσαι ένα είναι σίγουρο, ο Χειμώνας ήρθε και για να μην σε πάρει από κάτω, καλό είναι να λάβεις τα μέτρα σου! Βρες τρόπους για να «ανεβάσεις» τη διάθεσή σου και να μπεις σιγά-σιγά σε mood γιορτινό. Λύσεις υπάρχουν και μάλιστα άκρως απολαυστικές διότι κάποιες φορές, χρειάζεται να… «καλομαθαίνεις» τον εαυτό σου!

1) Κεριά και αρώματα γιορτινά

Τα Χριστούγεννα θα έρθουν προτού καν το καταλάβεις. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς τις γιορτές που πλησιάζουν για να βελτιώσεις τη ψυχολογία σου;

Ασχολήσου με το σπίτι σου και προσπάθησε να το μετατρέψεις στο πιο ζεστό, γλυκό και χαλαρωτικό μέρος στον κόσμο. Αρκούν τα κατάλληλα κεριά, ένα καλό βιβλίο και φυσικά μια γλυκιά μελωδία για να σε κάνουν να coolάρεις. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, το στρες βλάπτει την επιδερμίδα σου!

bod2

Για να το πετύχεις, καλό είναι να βρεις αρωματικά και γιορτινά κεριά που περιέχουν, για παράδειγμα, εκχύλισμα από μύρτιλλο και σμέουρο, βανίλια Μαδαγασκάρης και κανέλα ή άρωμα δαμάσκηνου και μανόλιας. Ναι υπάρχουν και θα τα ανακαλύψεις στις νέες Christmas εποχικές σειρές σώματος της The Body Shop! Άναψέ τα και νιώσε το σπίτι και την καρδιά σου να «ζεσταίνονται»!

bod3

2) Βραδιές beauté

Μπορεί να φαντάζει κλισέ αλλά πίστεψέ μας, δεν υπάρχει τίποτε πιο απολαυστικό για μια γυναίκα από μια βραδιά beauté στο σπίτι. Θα σε αναζωογονήσει και θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου αλλά και τη διάθεσή σου. Πες, λοιπόν, «ναι» στο έξτρα pampering και βάλε το smartphone σου στο mute!

bod4

Τι θα χρειαστείς

-Ένα καλό sugar scrub για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα

-Ένα shimmer mist για μια δόση εορταστικής λάμψης

-Ένα μυρωδάτο σαπούνι (σε σχέδιο γιορτινό φυσικά)

-Ένα shower gel για να καθαρίσεις απαλά την επιδερμίδα σου και να αφαιρέσεις τις ακαθαρσίες και τους ρύπους

-Ένα foaming bath για να απολαύσεις το τέλειο αφρόλουτρο

bod5

Να θυμάσαι απλά ότι και σε αυτή την περίπτωση, ο κανόνας είναι ότι πρέπει να βρεις προϊόντα που ταιριάζουν στην εποχή και με το άρωμά τους θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών.

bod6

3) Ενυδάτωση και λαχταριστά αρώματα

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε σίγουρα γνωρίζεις από πρώτο χέρι τις αρνητικές επιδράσεις της χαμηλής θερμοκρασίας με τη ξηροδερμία να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου. Αξίζει, λοιπόν να βρεις ένα λαχταριστό body butter, μια λοσιόν για το σώμα και φυσικά, μια κρέμα για τα χέρια σου για να ενυδατωθείς πλήρως.

bod7

Στη νέα special και άκρως γιορτινή edition της The Body Shop, που ξεχωρίσαμε, θα βρεις προϊόντα που θα «απογειώσουν» τη διάθεσή σου με το άρωμά τους. Θέλεις Frosted Berries, Vanilla Chai ή Frosted Plum; Εμείς τα προτιμάμε διότι, μεταξύ άλλων, είναι εμπλουτισμένα με συστατικά από το Εμπόριο με Κοινότητες και τι καλύτερο υπάρχει από το να ομορφαίνεις το σώμα σου και τον κόσμο;

bod8

Frosted Berries: Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει προϊόντα με εκχύλισμα μύρτιλλου και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επιδερμίδα πιο απαλή, πιο λεία και ενυδατωμένη. Έχουν ζουμερό, φρέσκο και φρουτώδες άρωμα καθώς και νότες από σμέουρο, cranberry, μαύρο φραγκοστάφυλο, λευκά άνθη και musk.

bod9

Vanilla Chai: Αν προτιμάς ένα πιο κρεμώδες, ζεστό και πλούσιο άρωμα, εφοδιάσου με τη σειρά Vanilla Chai. Τα προϊόντα της περιέχουν εκχύλισμα βανίλιας από την Μαδαγασκάρη και το άρωμά τους διαθέτει νότες από μαύρη ζάχαρη, σπόρους βανίλιας, κάρδαμο και κανέλα. Ένα οικείο και… εθιστικό άρωμα.

bod10

Frosted Plum: Σε περίπτωση, βέβαια, που ψάχνεις προϊόντα με άρωμα λουλουδάτο, φρουτώδες και φινετσάτο, τότε αξίζει να επιλέξεις τη σειρά Frosted Plum. Με εκχύλισμα δαμάσκηνου και άρωμά με νότες από ώριμα δαμάσκηνα, άνθη βερικοκιάς, ροζ παιώνια και μανόλια, σίγουρα θα τη λατρέψεις.

Extra tip: Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι τέλειο να χαλαρώνεις στο σπίτι με την παρέα σου και να παίζεις, μάθε ακόμη πως φέτος, τα δώρα της The Body Shop μεταμορφώνονται σε παιχνίδια. Play for Peace, λοιπόν!

bod11

Αν μπήκες ήδη σε mood εορταστικό, τότε θα ανακαλύψεις όλα τα Christmas special edition προϊόντα και δώρα της The Body Shop σε όλα τα καταστήματα και στο eshop της εταιρείας. Merry Christmas J