O σύμμαχός μου για τέλεια επιδερμίδα στις γιορτές!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
O σύμμαχός μου για τέλεια επιδερμίδα στις γιορτές!

Γιατί πρέπει να το χρησιμοποιούμε;

Εσύ το ήξερες ότι το κολλαγόνο είναι η σημαντικότερη πρωτεΐνη του ανθρώπινου σώματος; Αποτελεί σχεδόν το 30% του ανθρώπινου οργανισμού! Τα Medi Jeunesse σίγουρα το γνωρίζουν καλά, καθώς διεξήγαγαν μεγάλη έρευνα με στόχο την παραγωγή ενός απόλυτα άρτιου και αποτελεσματικού υδρολυμένου, πόσιμου κολλαγόνου που θα μας εξασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη. Και τα κατάφεραν με επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και από τη συνεργασία με το Νο1 εργοστάσιο παραγωγής κολλαγόνων στον κόσμο “Gelita”.

Ότι χρειάζεσαι περιλαμβάνεται σε ένα κομψό κουτί που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου στη τσάντα σου, κάθε στιγμή της ημέρας, για να δημιουργήσεις ένα απολαυστικό ρόφημα. Η δική μου επιλογή είναι το Beauty Collagen με υαλουρονικό οξύ και Elderberry, το οποίο βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος, σταματά την διαδικασία της γήρανσης, δίνει λάμψη και σφριγηλότητα. Το μυστικό του; Παραμένει βιολογικά ενεργό μέχρι να φτάσει στην εξωκυτταρική στοιβάδα του δέρματος!

collagenbeauty

Η συνιστώμενη δόση είναι 1 φακελάκι των 7gr την ημέρα

Οδηγίες Χρήσης:

1. Προσθέτω το περιεχόμενο ενός φακελίσκου των 7gr σε μισό ποτήρι νερό ή σε χυμό φρούτων.

2. Με ένα κουταλάκι ανακατεύω μέχρι να διαλυθεί

IMG 0534

Έτοιμο! Ένα ευχάριστο και γευστικό ρόφημα κατά τη διάρκεια της ημέρας μου, που θα δώσει στον οργανισμό μου ότι ακριβώς χρειάζεται για να λάμψει!

Hot info που δεν πρέπει να ξεχνάς

Τα κολλαγόνα Medi Jeunesse είναι τα μόνα σε ημερήσια δόση με τη μέγιστη ποσότητα που μπορεί να απορρoφήσει ο οργανισμός. Παράγονται από στερεά πεπτίδια κολλαγόνου και προσφέρουν έως και 95% απορρόφηση από τον οργανισμό ενώ έχουν υπέροχο άρωμα και γεύση. Πίνονται με νερό ή μέσα στον φυσικό σας χυμό και απολαμβάνεις ένα εύγευστο ρόφημα ενώ παράλληλα ενισχύεις τον οργανισμό σου με τα οφέλη του.

perfect365 copy

Τι παρατήρησα μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την καθημερινή κατανάλωση Beauty Collagen με υαλουρονικό οξύ και Elderberry

✓Μειώθηκαν οι γραμμές έκφρασης που είχαν αρχίσει να σχηματίζονται στο πρόσωπό μου
✓Το δέρμα μου έγινε πιο λαμπερό και τονωμένο
✓Αυξήθηκε η ελαστικότητά του
✓Βελτιώθηκε η άρθρωσή μου και κατ' επέκταση η γυμναστική μου άσκηση