5 beauty tips για να «θωρακίσεις» την επιδερμίδα σου αυτόν τον Χειμώνα!

5 beauty tips για να «θωρακίσεις» την επιδερμίδα σου αυτόν τον Χειμώνα!

Είτε τον αγαπάς είτε όχι, ένα είναι το ζητούμενο: Ο Χειμώνας είναι εδώ και ήρθε η ώρα να λάβεις τα μέτρα σου! Τα ζεστά σου πουλόβερ τα πήρες, τι γίνεται, όμως, με την επιδερμίδα σου; Μπορεί να νόμιζες πως η χειρότερη εποχή για το δέρμα σου είναι το Καλοκαίρι, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, μπορείς να αποκτήσεις εξίσου σημαντικά δερματικά προβλήματα.

Ενόψει Χριστουγέννων, λοιπόν, υπάρχουν μερικά προϊόντα και αρκετά tips τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις… αλώβητη από την πιο ψυχρή εποχή του έτους και φυσικά, να καταπολεμήσεις τις επιπτώσεις που έχει στο πρόσωπό σου η έντονη καθημερινότητά σου.

1.Προστατέψου και ενυδατώσου περισσότερο: Το κρύο και ο ξηρός αέρας από τα θερμαντικά σώματα αφυδατώνουν το δέρμα σου. Για να μην αποκτήσεις, λοιπόν, θαμπάδα ή εξανθήματα, προσπάθησε να ενυδατώνεις περισσότερο την επιδερμίδα σου. Εστίασε την προσοχή σου στο να βρεις προϊόντα που θα διατηρήσουν και θα ενισχύσουν τη φυσική υγρασία του δέρματός σου, θα σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ενυδάτωσης για τουλάχιστον 48 ώρες και την ίδια ώρα, θα σου παρέχουν τετραπλή προστασία από τη ρύπανση! Εμείς προτείνουμε να «τσεκάρεις» τα νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου Crème Fraîche® de Beauté της NUXE*.

nx2

Οι νέες φόρμουλες της συγκεκριμένης σειράς συνδυάζουν ιδανικά τις ιδιότητες από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς με ένα high-tech εκχύλισμα από φύκη, δημιουργώντας μια διαφορετική προσέγγιση στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας και εξασφαλίζοντας μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης. Ένας μοναδικός συνδυασμός από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς με ένα υψηλής τεχνολογίας εκχύλισμα φυκιών.

2.Δώσε βάση στις ανάγκες της επιδερμίδας σου: Προτού κάνεις τις επιλογές σου, όμως, πρέπει να ελέγξεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Η ενυδατική που θα πάρεις πρέπει να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σου.

Για παράδειγμα, για τη μικτή επιδερμίδα, αξίζει να βρεις μια ενυδατική κρέμα 48ωρης ενυδάτωσης με ελαφριά υφή, όπως η Crème Fraîche® de Beauté Fluid η οποία είναι εμπλουτισμένη με πούδρα ρυζιού και χαρίζει φρεσκάδα και ματ αποτέλεσμα.

nx3

Για την ξηρή και πολύ ξηρή -ακόμη και ευαίσθητη- επιδερμίδα, θα χρειαστείς μια κρέμα 48ωρης ενυδάτωσης με πλούσια υφή. Στην περίπτωση αυτή, δες τη Crème Fraîche® de Beauté για ξηρές επιδερμίδες, μια κρέμα με μεταξένια υφή και Shea Butter για θρέψη και ενυδάτωση.

nx4

Αν έχεις κανονική επιδερμίδα, τότε καλό είναι να επιλέξεις μια ντελικάτη κρέμα για 48ωρη ενυδάτωση με powdery υφή η οποία θα σου χαρίζει τη φρεσκάδα που χρειάζεσαι. Με λίγα λόγια, πήγαινε κατευθείαν στη Crème Fraîche® de Beauté για κανονικές επιδερμίδες.

nx5

3. Κάνε καλό καθαρισμό και προστατέψου από τη ρύπανση

Μην ξεχνάς, βέβαια, πως προκειμένου να λαμβάνεις στο μέγιστο βαθμό όλα τα οφέλη της ενυδατικής σου, πρέπει να την εφαρμόζεις σε καθαρή επιδερμίδα. Είναι, επίσης, σημαντικό να βρεις μια κρέμα που θα σε ενυδατώνει και παράλληλα θα σε προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

4. Βρες το κατάλληλο serum και τη μάσκα για το beauté σου: Το τελευταίο βήμα για εξτρά ενυδάτωση και προστασία, είναι να προμηθευτείς με ένα καλό serum και μια μάσκα ομορφιάς.

Για όλους τους τύπους δέρματος -ακόμη και τους ευαίσθητους- αξίζει να δεις το Crème Fraîche® de Beauté Serum, το νέο serum 48ωρης ενυδάτωσης της NUXE με τη δροσερή υφή που θα σε «ξεδιψάσει» και θα σου χαρίσει «γεμάτη» επιδερμίδα καθώς είναι εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ.

nx6

Και επειδή, δεν υπάρχει τίποτε πιο απολαυστικό από μια βραδιά beauté τον Χειμώνα, μην ξεχάσεις τη μάσκα σου και συγκεκριμένα τη Crème Fraîche® de Beauté Mask. Εφάρμοσέ τη μία ή δύο φορές την εβδομάδα και θα νιώσεις αμέσως ότι καταπραΰνει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της ένα boost ενυδάτωσης.

Ένας ακόμη λόγος που θα τη χαρείς είναι ότι, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς της NUXE που παρουσιάσαμε, προσφέρει την απαραίτητη καλλυντική ευχαρίστηση. Το floral άρωμα της σειράς περιέχει νότες ξύλου, φρέζιας και petitgrain σε μια καρδιά από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού!

nx7

5. Πιες νεράκι!

Απλή αλλά «must» συμβουλή! Ό,τι κι αν επιλέξεις να πάρεις για την ενυδάτωσή σου, δεν πρέπει ποτέ -ΜΑ ΠΟΤΕ- να ξεχνάς να ενυδατώνεις από μέσα προς τα έξω τον οργανισμό σου, πίνοντας πολύ νερό και τρώγοντας πολλά φρούτα και λαχανικά!

Αν ενθουσιαστήκατε -όπως εμείς- με τη σειρά της NUXE, τότε μπορείτε να γραφτείτε στο Nuxe Privilege Club και να απολαύσετε τα μοναδικά προνόμια που δίνει στα μέλη του, όπως δωροεπιταγές, εκπτώσεις και δωρεάν προϊόντα!

*Μπορείς να βρεις τα προϊόντα NUXE στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από την εταιρεία Pharmathen