Δες ιδέες για να δημιουργήσεις με επαγγελματικό τρόπο τέλειες beauty photos στα social media

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Δες ιδέες για να δημιουργήσεις με επαγγελματικό τρόπο τέλειες beauty photos στα social media

14 διαφορετικές insta pics που μπορούν να σε εμπνεύσουν αν θες να αναβαθμίσεις τον προσωπικό λογαριασμό σου με έξτρα στιλ.

Αναρωτιέσαι πως θα γεμίσεις τον λογαριασμό σου με beauty insta photos όπως εκείνες που χαζεύεις στις bloggers που ακολουθείς; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται...

Σε περίπτωση που τα καλλυντικά σου είναι ο πολύτιμος «θησαυρός» σου, αν σου αρέσει να τα βγάζεις φωτογραφίες σε όμορφες συνθέσεις και να τα ανεβάζεις στα social media ,όπως ακριβώς κάνουν και οι διάσημες fashion και beauty bloggers, τότε εδώ θα βρεις πολύ ωραίες προτάσεις για να αντιγράψεις.

Η σωστή προοπτική, η ισορροπία στα χρώματα, η ευκρίνεια και φυσικά ο φωτισμός είναι απαραίτητα στοιχεία και πρέπει πάντα να τα προσέχεις. Βέβαια, οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών σου είναι τα προϊόντα ομορφιάς και γι' αυτό θα πρέπει να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση, καθαρά και περιποιημένα.

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές, δες την gallery που σου ετοίμασα και ξεκίνα για beauty φωτογραφίες που θα αυξήσουν άμεσα τους ακόλουθούς σου (followers)!

20987605 321556681643133 6264310943400853504 n

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τι προδίδεται η ηλικία σου;

Θες να κάνεις λίφτινγκ προσώπου; Πήγαινε στον οδοντίατρο!