3 μακιγιάζ από τη χθεσινή απονομή Oscars που αξίζουν και αυτά ένα βραβείο

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
3 μακιγιάζ από τη χθεσινή απονομή Oscars που αξίζουν και αυτά ένα βραβείο

Είναι  η τριάδα των μακιγιάζ που έκανε τη διαφορά... Well done girls!

Δεν θα μπορούσαμε να μην επιβραβεύσουμε και εμείς με τον τρόπο μας κάποια από τα μακιγιάζ που παρακολουθήσαμε στη χθεσινή 90η απονομή βραβείων Oscars. Ποια είναι τα κριτήρια στα οποία βασίστηκε η ψήφος αρεσκείας μας;

  1. Η ιδιαιτερότητά τους
  2. Ο άψογος, αρμονικός συνδυασμός που δημιουργούσαν με το υπόλοιπο σύνολο, δηλαδή το outfit και το χτένισμα
  3. Εκείνο το μικρό "τσίγκλησμα" που νιώσαμε (μπορείς να το πεις και ζήλεια) το οποίο μας ψιθύρισε
    μέσα στο μυαλό αυτό το μακιγιάζ θέλω να το πετύχω και εγώ!

Emma Stone: Ένα μακιγιάζ... όνομα και πράγμα! Τι μπορεί να πει κανείς για τα μάτια της που ήταν βαμμένα στις αποχρώσεις όλων των πολύτιμων λίθων; (Stone=Πέτρα) Τα βλέφαρα της θύμιζαν από μόνα τους κάτι από ουράνιο τόξο. Σε συνδυασμό μάλιστα με το έντονο ροζ χρώμα ψηλά στα ζυγωματικά και τα πυρόξανθα μαλλιά της, η Emma κατάφερε να μας χαρίσει μία από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της.

emma

Σε τέλεια χρωματική ισορροπία με το Louis Vuitton κουστούμι της.

GettyImages 927255224

Sandra Bullock: Δεν υπάρχουν και πολλά να δηλώσουμε... μια εικόνα χίλιες λέξεις. Παρατηρώντας το πρόσωπό της τρία πράγματα μας έρχονται στο μυαλό και άνετα θα της αναφωνούσαμε στη γλώσσα της αν την είχαμε μπροστά μας. Smokey, Wild, Sexy...! Δώσε προσοχή στα φρύδια της πως τα έχει ανασηκώσει προς τα πάνω, τσέκαρε τη λεπτομέρεια στο επιβλητικό smokey eye λοοκ και φυσικά μη ξεχνάς τα nude χείλη της.

GettyImages 927261472

Jennifer Lawrence: Κάνε ζουμ στα μάτια της και θα καταλάβεις αμέσως γιατί βρίσκεται στην top τριάδα μας. Με τη βοήθεια του χαρισματικού make up artist Hung Vanngo, εμφανίστηκε με ένα επιβλητικό μακιγιάζ που παρέπεμπε σε... κάτι από Black Swan. Σκούρες γήινες σκιές μπερδεύονταν με μαύρη, δημιουργούσαν μια δυναμική προέκταση έξω από το τόξο των βλεφάρων με ανοδική φορά, ενώ υπήρχαν λεπτομέρειες από χρυσό glitter περιμετρικά του ματιού. Το κεραμιδί, ματ κραγιόν στα χείλη ολοκλήρωνε με το καλύτερο τρόπο το μακιγιάζ της.

GettyImages 927254970 copy

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oscars: Tα hair looks που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στα φετινά βραβεία