Τα... πασχαλινά αρώματα που μυρίζουν Άνοιξη!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τα... πασχαλινά αρώματα που μυρίζουν Άνοιξη!

Έχουν την ψήφο εμπιστοσύνης μας, την δική σου;

Κάνε focus σε αρωματικές ευωδιές πιου αμέσως θα σου φέρου στο μυαλό αυτήν εδώ την εικόνα... Θα μπορούσες να φανταστείς κάτι πιο ονειρεμένο και ιδανικό; Αυτά λοιπόν είναι τα αρώματα που θα σε ταξιδέψουν αυτό το διάστημα και θα αναζωογονήσουν σώμα και πνέυμα!

DG BEAUTY DOLCE GARDEN EDP BTS IMAGE 17

Νέο άρωμα του οίκου Dolce & Gabbana, Dolce Garden Eau de Parfum

Μοιάζει με ένα υπέροχο άνθος, σε ένα κήπο. Μια ευχάριστη, ζεστή αύρα συνδυασμένη με εσπεριδοειδή και κρέμα και ένα νέο λουλούδι: luscious frangipani. Με αυτό το άρωμα της σειράς Dolce Garden, η αρωματοποιός Violaire Collas, αναδεικνύει τις sun-kissed νότες κορυφής με μανταρίνι, νερολί και ένα ελαφρύ άρωμα μανόλιας που η καθεμία δίνει το δικό της στίγμα. Το έλαιο καρύδας, ένα φυσικό εκχύλισμα που υπάρχει μόνο στο εσωτερικό του συγκεκριμένου φρούτου, τονίζει την κρεμώδη φρεσκάδα του.

DG BEAUTY DOLCE GARDEN EDP 75ML SIMPLE PACKSHOT HR copy

H μεταξένια σύνθεση του γάλακτος αμυγδάλου, εμπλουτισμένη με βανίλια και σανδαλόξυλο, θυμίζει τα παραδοσιακά γλυκά της Σικελίας, που κάνει την υπέροχη αίσθηση του φυτού frangipari να διαρκεί περισσότερο. Μια υπέροχη ισορροπία φρεσκάδας και γλυκύτητας, όπως ακριβώς ένας ανθισμένος κήπος.

La Panthère Eau de Parfum του οίκου Cartier

Αποτελεί ένα συνονθύλευμα αγνής, καθηλωτικής γαρδένιας με αισθησιακές νότες musk. Το 2014, η Mathilde Laurent εμπνεύστηκε τη δημιουργία της αρωματικής ενσάρκωσης του πάνθηρα, σύμβολο του οίκου Cartier. Ο μοναδικός συνδυασμός του chypre, της γαρδένιας και του musk αποδίδουν το σημερινό όραμα των αρωμάτων του οίκου Cartier: να αποδράσουν από την τετριμμένη συγκατάβαση και αντ’ αυτής να αναβιώσουν συναισθήματα. Το άρωμα της γαρδένιας διαχέεται, ανάλαφρα και με μεγαλοπρεπεια. «Ελαφρύτερο» από ένα σύννεφο. Μια ονειρεμένη, λαμπερή πνοή λευκών λουλουδιών.

PARFUM TOPSHOT 20 RVB

Prada Candy Sugar Pop

Είναι η νέα προσθήκη στη συλλογή αρωμάτων Prada Candy και είναι τόσο εθιστικό όσο ένα pop τραγούδι. Τα φωτεινά και εκλεπτυσμένα χρώματα της Pop Art, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις αποχρώσεις του αρώματος.
Η καραμέλα και η ζάχαρη προσδίδουν μία ακαταμάχητη γλύκα σε ένα αντικείμενο πόθου. Η αγάπη ισοδυναμεί με τον εθισμό. Όταν τα γλυκά χαρίζουν ευχαρίστηση αλλά γίνονται ακαταμάχητα, τότε η επιθυμία μοιάζει με στέρηση.
Το άρωμα Prada Candy Sugar Pop ξεπερνά αυτό το συναίσθημα.

PRADA CandySugarPop Flacon80ml copy

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dry Shampoo της Klorane! To αγαπημένο μου προϊόν δε θέλει κόπο αλλά... τρόπο