4 tips για πιο λαμπερό ντεκολτέ!

Βιβή Αγγελάκη
4 tips για πιο λαμπερό ντεκολτέ!

Αν το φόρεμα που έχεις επιλέξει για τις glam εμφανίσεις σου αναδεικνύει το ντεκολτέ σου, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα!


Η αλήθεια είναι πως μεταξύ των σημείων του σώματός μας, που πολλές φορές παραμελούμε στην καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, είναι η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ! Κι ενώ ρίχνουμε το βάρος στο πώς θα διατηρήσουμε αψεγάδιαστη την επιδερμίδα του προσώπου μας, τα δύο αυτά σημεία τα θυμόμαστε, η πλειονότητα, τέτοιες μέρες συνήθως, όταν θα χρειαστεί δηλαδή να φορέσουμε ένα γιορτινό φόρεμα που θα τις αναδεικνύει!


Εμείς βρήκαμε τα 4 tips- μικρές συμβουλές- για να κάνεις το ντεκολτέ σου πιο λαμπερό!


- Το Α και το Ω : Ο σωστός καθαρισμός.

Όσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός του προσώπου μας άλλο τόσο είναι και ο καθαρισμός του λαιμού και του ντεκολτέ μας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις gel καθαρισμού ενώ απόφυγε, όσο μπορείς, το ζεστό νερό!

5eca6ea8c205a036204388cb0e637989 6a9de

- Απολέπιση

Μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου εύκολα scrub (το πιο εύκολο με ελαιόλαδο και καστανή ζάχαρη) προκειμένου να κάνεις απολέπιση και να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σου, εκτός από βελούδινη και απαλή, θα μπορεί να απορροφήσει καλύτερα την ενυδατική κρέμα.

762dbdf424951130c75bad6a909ee36d ca922

- Ενυδάτωση

Μην ξεχάσεις να απλώνεις τακτικά μετά την απολέπιση μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό και το ντεκολτέ σου.

fc6a321e2fbd243a432decd50fcc61c6 666bd

- Η ώρα του ειδικού

Προμηθεύσου εξειδικευμένα προϊόντα κατά της χαλάρωσης στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, που μεταξύ άλλων θα συμβάλλουν στη σύσφυξη και στην αντιρυτιδική προστασία τους. Μπορείς να δοκιμάσεις, λοιπόν, την εξειδικευμένη κρέμα για σύσφιξη και ανόρθωση του λαιμού και μείωση του διπλοσάγονου (Neck Contour Cream) από τη Frezyderm, που περιέχει το Phyto Lifting, έναν φυσικό παράγοντα lifting φυτικής προέλευσης και προσφέρει με τη σειρά του ισχυρή ενυδάτωση και ανόρθωση του χαλαρού δέρματος. Παράλληλα, η ενισχυμένη σύνθεσή της προσφέρει αντιγηραντική, αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, τονώνει την μικροκυκλοφορία και αυξάνει το σφρίγος της επιδερμίδας. Έτσι, επαναπροσδιορίζεται το περίγραμμα και επαναφέρεται το οβάλ του προσώπου και ο λαιμός είναι πιο ελαστικός και πιο νεανικός! Με λεπτόρρευστη και δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα.

Frezyderm Neck Contour f6a48