Σγουρά μαλλιά: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις το conditioner!

Βιβή Αγγελάκη
Σγουρά μαλλιά: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις το conditioner!

Και να ενυδατώνεις σωστά τα μπουκλάκια σου!

Αν έχεις σγουρά μαλλιά σίγουρα θα ξέρεις πως η περιποίησή τους χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και περιποίησης σε σχέση με τα φυσικά ολόισια μαλλιά. Η αφυδάτωση αλλά και οι κατεστραμμένες άκρες είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς και για αυτό θα πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα!


Ποιος είναι ο σωστός τρόπος, όμως, να βάζεις conditioner;

d08c2a31a719353610258a46efd0d93b

Γνωρίζουμε ότι είναι δελεαστικό να βάζεις άφθονο το conditioner στα φρεσκολουσμένα μαλλιά σου, όμως χρειάζεται η σωστή τεχνική για να πετύχεις ένα λείο και super ενυδατωμένο αποτέλεσμα! Ρίξε μία ποσότητα conditioner στα χέρια σου και άπλωσέ τη από τη μέση περίπου του μήκους των μαλλιών σου στις άκρες. Μετά πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά σου για να τα ξεμπερδέψεις απαλά και άφησε για μερικά λεπτά.


« Η ποιότητα της τρίχας στα σγουρά μαλλιά είναι πιο χοντρή και λιγότερο λεία» εξηγεί η hairstylist Eladia Lebron από το Devachan Salon στη Νέα Υόρκη . Μόλις το προϊόν αρχίσει να απορροφάται, ξέπλυνε με κρύο νερό. Με αυτόν τον τρόπο «κλείνουν» τα λέπια της τρίχας και κλειδώνει η ενυδάτωση- υγρασία στα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από το φριζάρισμα!