Τρία supermodels μοιράζονται τις αγαπημένες τους DIY φυσικές συνταγές ομορφιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Τρία supermodels μοιράζονται τις αγαπημένες τους DIY φυσικές συνταγές ομορφιάς!

Τρεις πανεύκολες φυσικές συνταγές!

Αν πιστεύεις πως τα μοντέλα εμπιστεύονται στη beauty ρουτίνα τους μόνο ακριβά προϊόντα περιποίησης, κάνεις λάθος! Μερικά από τα μυστικά που διατηρούν την επιδερμίδα τους καθαρή και λαμπερή κρύβονται στις DIY σπιτικές συνταγές –που συνήθως έχουν πάρει από τις μαμάδες τους- και ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Χρησιμοποιώντας υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα τους, εμπιστεύονται τις δυνάμεις της φύσης, χωρίς παράλληλα να ξοδεύουν πολλά χρήματα. Με αφορμή τις Εβδομάδες Μόδας σε όλο τον κόσμο, τρία supermodels αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους φυσικές συνταγές!


Το μυστικό για απαλή επιδερμίδα

3dfe0ffbe6e4ff7f03a2b09b39d94652


Η Taylor Hill αποκαλύπτει τη DIY συνταγή που έμαθε από τη μητέρα της: «Η μαμά μου κάνει ένα πραγματικά δροσερό, σπιτικό scrub σώματος. Χρησιμοποιεί λάδι καρύδας σε στερεή μορφή που μετέπειτα το λιώνει και το αναμιγνύει με καστανή ζάχαρη. Το αποθηκεύει σε ένα βαζάκι στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει αρκετά το μείγμα. Το χρησιμοποιούμε στο μπάνιο ως απολεπιστικό σώματος.»


Το μυστικό για σφριγηλή επιδερμίδα με λιγότερο ορατούς πόρους

17

Από την άλλη πλευρά, η Jasmine Tookes μοιράζεται το φυσικό μυστικό της για να φαίνονται οι πόροι του δέρματός της λιγότερο διεσταλμένοι. «Το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω στην επιδερμίδα του προσώπου μου είναι να περνάω λίγο πάγο κάθε βράδυ και το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα μου διατηρείται σφικτή και οι πόροι γίνονται σχεδόν αόρατοι»δήλωσε το μοντέλο της Victoria’s Secret.


Το μυστικό για super ενυδατωμένη επιδερμίδα

tumblr mmiy6iTyoP1rn12fjo1 500

Η Hanne Gaby Odiele αποκαλύπτει: « Το μόνο προϊόν που χρησιμοποιώ για να ενυδατώσω το πρόσωπό μου πριν ξεκινήσει το NYFW (Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης) είναι το λάδι καρύδας. Η επιδερμίδα μου το απορροφά τόσο ωραία, που είναι το μόνο trick που εμπιστεύομαι.»