Πώς η μπύρα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο όνειρο των μακριών μαλλιών!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς η μπύρα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο όνειρο των μακριών μαλλιών!

Το περίμενες ποτέ ότι η μπύρα μπoρεί να κάνει τέτοια θαύματα;

Μπορεί τα κοντά να έχουν τη χάρη τους, τα μακριά μαλλιά όμως, θα είναι πάντα αυτά που θα τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Κι αν πίστευες πως έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανό τρόπο για να κάνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν, τότε κάνεις λάθος. Υπάρχει ακόμη ένα μυστικό και αυτό δεν είναι άλλο από τη μπύρα. Και φυσικά δεν εννοούμε να πιείς όση μπύρα βρεις μπροστά σου, αλλά να ακολουθήσεις κάποιες αποτελεσματικές ιδέες-συνταγές, που θα σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο.

5e55a7b6b30acb2dfa4c54dd2d1a76eb

#1. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με μπύρα
Λούσε τα μαλλιά σου όπως πάντα με το σαμπουάν σου και στη συνέχεια αντί να χρησιμοποιήσεις το conditioner σου, βρέξε τα με μπύρα. Χρησιμοποίησε το προιόν από τις ρίζες ως τις άκρες.Τύλιξε τα μαλλιά σου σε μία πετσέτα για 30-45 λεπτά και έπειτα ξέπλυνέ τα με σκέτο νερό. Η μπύρα βοηθά στη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και τα αφήνει λαμπερά, απαλά και με όγκο.

#2. Μπύρα σε μάσκες μαλλιών
Αντί για νερό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπύρα στις σπιτικές μάσκες που φτιάχνεις μόνη σου. Αυτός είναι ένας τρόπος, που βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Φτιάξε μάσκες με άλλα φυσικά προιόντα, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών και πρόσθεσε και μπύρα για καλύτερα αποτελέσματα.

#3. Σαμπουάν μπύρας για τα μαλλιά
Σαμπουάν μπύρας μπορείς, είτε να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, είτε να αγοράσεις κάποιο έτοιμο. Συμβάλλει στην υγιή και γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών σου!

Όποιον τρόπο και να επιλέξεις, θα βρίσκεσαι πιο κοντά στο όνειρο των μακριών μαλλιών!