Κι όμως γίνεται! Μπορείς να σκουρύνεις τα μαλλιά σου με καφε...

Κι όμως γίνεται! Μπορείς να σκουρύνεις τα μαλλιά σου με καφε...

Δες πώς...

Σίγουρα θα έχεις ακούσει αρκετές φορές για τα οφέλη που μπορεί να έχει ο καφές τόσο στην επιδερμίδα (βλ. scrub), όσο και στα μαλλιά σου. Τι θα έλεγες, όμως, αν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τον καφέ για να σκουρύνεις τα μαλλιά σου; Πώς; Ακολουθώντας απλά τα παρακάτω βήματα...

49dd467c3ef3cf27b4233016c2fe94a8

Να τι θα χρειαστείς:

Αλεσμένο καφέ
Σαμπουάν και conditioner
Ένα σκουφάκι μαλλιών για το ντουζ και μία πετσέτα

shutterstock 171293684

Φτιάξε δύο φλιτζάνια καφέ και άφησε τον στην άκρη μέχρι να κρυώσει τελείως. Σε ένα καθαρό μπολ ανακάτεψε πολύ καλά 2 φλιτζάνια conditioner με 4 κουταλιές της σούπας αλεσμένο καφέ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Λούσε τα μαλλιά σου με το σαμπουάν ως συνήθως και στράγγιξε το νερό με τα χέρια σου. Έπειτα πάρε μία πετσέτα και τοποθέτησε τη γύρω από τους ώμους σου.

Σε αυτό το σημείο, ρίξε τα δύο φλιτζάνια καφέ που έφτιαξες στα μαλλιά σου και στη συνέχεια με τα δάχτυλα σου πάρε το μείγμα που έφτιαξες και άπλωσε το προσεκτικά σε όλο το μήκος τους. Φρόντισε να το εφαρμόζεις από τις ρίζες του τριχωτού μέχρι τις άκρες κάνοντας καλό μασάζ.

Συνέχισε μέχρι να καλύψεις πλήρως όλο το κεφάλι σου. Έπειτα από μία ώρα ξέπλυνε τα μαλλιά σου καλά μέχρι να φύγει όλο το χρώμα και στη συνέχεια λούσου κανονικά όπως κάθε φορά.

The Complete Guide to Hair Repair 1

Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν μία σκουρόχρωμη λάμψη!