Δύο εντελώς ανέξοδοι τρόποι να δημιουργήσεις όποια απόχρωση κραγιόν θέλεις!

Βιβή Αγγελάκη
Δύο εντελώς ανέξοδοι τρόποι να δημιουργήσεις όποια απόχρωση κραγιόν θέλεις!

Αν λατρέυεις τα κραγιόν αλλά το budget σου έχει και όρια... μόλις βρήκες τις τέλειες εναλλακτικές!

Το budget πολλές φορές- μην πω τις περισσότερες- μπαίνει φρένο στα beauty ονειρά μας! Αναφέρομαι σε όλες αυτές οι φορές που θέλουμε να επενδύσουμε στο κατά αριθμόν 18798 κραγιόν και το πορτοφόλι μας αρχίζει να διαμαρτύρεται... Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, είτε μένεις πιστή σε μία απόχρωση κραγιόν, είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διάφορες, τα κραγιόν είναι πρόκληση, είναι εθισμός (στο ομολογώ, ως γνήσια lipstick addict)!

article 0 1721847C000005DC 682 634x823

Κι όμως, υπάρχουν τρόποι να αποκτήσεις ή καλύτερα να δημιουργήσεις όποια απόχρωση κραγιόν θέλεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Πώς; Η Kathy, aka @makeupkathy, που είναι makeup artist της MAC μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram 2 μυστικά- ticks για να δημιουργήσουμε όποια απόχρωση κραγιόν θέλουμε.

#Beauty trick 1: Ανάμειξε το concealer με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν για να δημιουργήσεις μία νέα. Αν αναμείξεις το κραγιόν με ανοιχτόχρωμο concealer , η απόχρωση θα είναι πιο φωτεινή. Αν δοκιμάσεις ένα σκουρόχρωμο, η απόχρωση θα βγει πιο σκούρα!


#Beauty trick 2: Πάρε το παλιό ή ξεραμένο gel eyeliner και ανάμειξέ το με Prep + Prime Essential Oils της MAC. Το κραγιόν σου είναι έτοιμο! Μπορείς φυσικά να πειραματιστείς ακόμη και με τις πιο τγρελές αποχρώσεις (όπως η μπλέ ή η πράσινη)!