Ξύπνησες με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους; Αυτή είναι η φυσική συνταγή της ημέρας

Βιβή Αγγελάκη
Ξύπνησες με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους; Αυτή είναι η φυσική συνταγή της ημέρας

Ανέξοδα, φυσικά με υλικά από την κουζίνα σου...

Μαύροι κύκλοι και πρησμένα μάτια: Δεν είσαι η μόνη που ξύπνησες με χαραγμένα τα σημάδια του χθεσινοβραδινού night out στο πρόσωπό σου! Συμπάσχουμε μαζί μου και γι αυτό σου (και μας) αφιερώνουμε τη σημερινή φυσική συνταγή- μάσκα που θα "διώξει" την κούραση από το βλέμμα μας!

Θα χρειαστείς:

1 ασπράδι αυγού

2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένου καφέ ή κατακάθι καφέ

e10ba838dcb2c6ddae89d335d07cb3fd

Η προετοιμασία δεν θα σας πάρει πάνω από δύο λεπτά: Σε ένα μικρό καθαρό μπολ ανάμειξε το ασπράδι του αυγού και τον καφέ. Χτύπα πολύ καλά το μείγμα με ένα πιρούνι για περίπου 1 λεπτό, ώσπου να δημιουργηθεί μια ομοιογενής πάστα. Η μάσκα είναι έτοιμη!

Με καθαρά χέρια ή ένα πινέλο, άπλωσε τη μάσκα προσεκτικά γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών. (Βέβαια, αν θέλεις μπορείς να απλώσεις τη μάσκα και σε όλο σου το πρόσωπο). Άφησε τη μάσκα να απορροφηθεί για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό, σκουπίζοντας ταμποναριστά με μια μαλακή πετσέτα το πρόσωπό σου. Στο τέλος, μην ξεχάσεις να απλώσεις την ενυδατική σου!


Να είσαι σίγουρη πως η καφεΐνη θα «ξυπνήσει» το βλέμμα σου και θα μειώσει το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που μπορεί να έχουν σχηματιστεί κάτω από το μάτια σου.