Λαμπερά μαλλιά όπως της Kendall Jenner χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Δες πώς

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερά μαλλιά όπως της Kendall Jenner χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Δες πώς

Αυτή είναι η φυσική συνταγή ομορφιάς της

Είτε με κοντό καρέ, είτε με πολύ μακριά, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η Kendall Jenner έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί τα μαλλιά της λαμπερά και glossy. Τόσο που οι περισσότερες θα θέλαμε να μάθουμε τα μυστικά της.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως το supermodel δεν είναι fan μόνο των ακριβών προϊόντων περιποίησης μαλλιών αλλά εμπιστεύεται (και) τις δυνάμεις της φύσης στην καθημερινή beauty ρουτίνα της, πράγμα που σημαίνει πως έχει τις δικές της, DIY συνταγές ομορφιάς, τις οποίες μοιράζεται και αποκαλύπτει κατά καιρούς μέσω του δικού της προσωπικού app.

HBZ060116WELLKendall lo1 Page 3.RIGHT

Μία από αυτές, η παρακάτω φυσική πολύ ενυδατική μάσκα που κάνει τα μαλλιά της πιο λαμπερά. Το καλύτερο; Έχει τρία μόλις υλικά που μπορούμε να βρούμε όλες στην κουζίνα μας.

Για τη μάσκα της Kendall θα χρειαστείς:
- Ένα αβοκάντο
- Μία μπανάνα
- Λάδι καρύδας

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη: Σε ένα καθαρό μπολ πολτοποίησε με τη βοήθεια του μπλέντερ ένα αβοκάντο και μία μπανανα. Στο μείγμα πρόσθεσε δύο κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας και ανακάτεψε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη πάστα.

Η μάσκα είναι έτοιμη και μπορείς να την απλώσεις σε όλο το μήκος των μαλλιών σου. Άφησέ τη να απορροφηθεί για περίπου μισή ώρα (αν θες φόρεσε ένα πλαστικό σκουφάκι) και μετά λούσου με δροσερό νερό.

Κάθε συστατικό είναι γεμάτο με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν εντατική φροντίδα στην τρίχα. Παράλληλα, τα μαλλιά αποκτούν μια λαμπερή όψη, καθώς ενυδατώνονται και μαλακώνουν. Μετά από μερικές εφαρμογές θα παρατηρήσεις τη διαφορά!