Δοκίμασε τη νέα τεχνική μακιγιάζ για τέλειες φωτογραφίες

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Δοκίμασε τη νέα τεχνική μακιγιάζ για τέλειες φωτογραφίες

Αν το καλοσκεφτείς, στην εποχή των social media και της καθημερινής προβολής...όλες συμπεριφερόμαστε σαν μικρές stars! Άρα και οι φωτογραφίες μας πρέπει να βγαίνουν τέλειες ανεξάρτητα από τα φίλτρα στην καμερά μας.  Αυτό το καταφέρνει η μέθοδος μακιγιάζ που θα διαβάσεις παρακάτω. 

Η μέθοδος μακιγιάζ με αερογράφο (airbrush makeup) δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των σταρ του Holywood όταν εμφανίζονταν στην τηλεόραση, καθώς με τον ερχομό της ψηφιακής τεχνολογίας και των pixels ήταν ευδιάκριτη ακόμα και η παραμικρή ατέλεια στο πρόσωπό τους! Με τον αερογράφο καταφέραν να αποκτήσουν τέλεια κάλυψη στο μακιγιάζ τους, να το διατηρούν ανέπαφο για πολλές ώρες, ακόμα και όταν η επιδερμίδα τους ίδρωνε από τα δυνατά φώτα και τους προβολής στα studio. Μπορείς και εσύ πλέον να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη μέθοδο ειδικά αν αναζητάς κάποιο επίσημο μακιγιάζ, για μια ειδική περίσταση, (π.χ του γάμου σου). Είναι η κατάλληλη επιλογή, αφού θα αποκτήσεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο, χωρίς να βαρύνει η επιδερμίδα σου, ενώ το μακιγιάζ θα μείνει άψογο για πάρα πολλές ώρες. Και αν έχεις απορία που μπορείς να το εφαρμόσεις σου δίνω την απάντηση! Παντού! Ουσιαστικά, η συσκευή είναι μία και ψεκάζει χρώμα σε όποιο σημείο θες. Σκιά στα βλέφαρα, βάση foundation, highlighter, contouring, ρουζ, καργιόν...ότι θες και φαντάζεσαι, μπορεί να δημιουργηθεί επιτυχημένα με τον αερογράφο. Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζεις ότι ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, ενώ η αφαίρεσή του γίνεται με αδιάβροχο προϊόν ντεμακιγιάζ.

6fbf31d91fc316ff86a5afcf997ddee3

Χρειάζεται φυσικά να αφεθείς στα χέρια ειδικού για ένα άρτιο, επαγγελματικό αποτέλεσμα.Υπάρχουν πολλοί make up artist που εξειδικεύονται στη συγκεκριμένη μέθοδο του αερογράφου. Μια απλή αναζήτηση στο google είναι αρκετή για να σε καθοδηγήσει στο πρόσωπο που αναζητάς.