3 συστατικά της κουζίνας που εξαφανίζουν τα σπυράκια

3 συστατικά της κουζίνας που εξαφανίζουν τα σπυράκια

Πριν καταφύγεις στα χημικά φάρμακα, τσέκαρε πρώτα τα φυσικά...


Σίγουρα διαθέτεις κάποιο από τα συστατικά που σου αναφέρουμε στα ντουλάπια της κουζίνας σου. Γιατί λοιπόν να μη τα χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις τα σπυράκια του προσώπου να υποχωρήσουν; Η φύση πάντα μεριμνούσε για κάθε πρόβλημα που μας παρουσιαζόταν στην επιδερμίδα μας, πριν δημιουργηθούν τα χημικά φάρμακα.



Έχουμε και λέμε:



Μέλι: Άπλωσε λίγο τοπικά στα σημάδια ή τις ουλές που έχουν προκαλέσει και άφησέ το να δράσει για 20 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια ξέβγαλε με ζεστό νερό και αν δεν το ξεχνάς και το κάνεις 1-2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη του δέρματος σου.



Αλόη: Μπορεί να μην την έχεις στην κουζίνα σου αλλά σε μια γλάστρα σου! Γενικά δεν είναι δύσκολο να την βρεις. Το τζελ της αλόης έχει αντιβακτηριακή δράση και βοηθάει στο να μειωθούν αισθητά οι ερεθισμοί του δέρματος ενώ παράλληλα αναπλάθει το δέρμα. Επιπλέον μπορείς να διαλέξεις ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που περιέχει αλόη για το πρόσωπό σου και να το χρησιμοποιείς καθημερινά.



Ελαιόλαδο: Aν κάνεις απαλό μασάζ στα σπυράκια σου με ελαιόλαδο, τότε θα αρχίσουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά. Το παρθένο ελαιόλαδο που έχει πολλά αντιοξειδωτικά οφέλη θα βοηθήσει να γίνουν πιο απαλές οι ουλές σου και θα δεις διαφορά άμεσα.



ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

O σχεδιαστής Tom Ford παίρνει τα εύσημα για αυτό το look που μας πρότεινε