Επαγγελματικά μυστικά για μαλλιά που ακτινοβολούν

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Επαγγελματικά μυστικά για μαλλιά που ακτινοβολούν

Δεν είνα υπερβολή... φτάνει να ακούς τους ειδικούς.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντή της Morocanoil Antonio Corral Calero, έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους μόδας. Χαρακτηριστικά έχει πει: “μαλλιά είναι η ταυτότητα, το DNA της κάθε γυναίκας. Από το χρώμα ή την κουπ που επιλέγουν μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά τους. Γι΄αυτό πρέπει να είναι πάντα τέλεια.”

Πώς; ακολουθώντας τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές του!

  • Φρόντισε να αφιερώνεις τουλάχιστον πέντε λεπτά από το χρόνο σου για την φροντίδα των μαλλιών σου.
  • Υπάρχουν μικρά και εύκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δείχνουν τα μαλλιά σου πάντα περιποιημένα. Πριν κοιμηθείς άπλωσε λίγη ποσότητα από το λάδι μαλλιών. Έπειτα πιάσε τα σε μια χαλαρή πλεξούδα. Το πρωί λύσε τα και αφήσέ τα να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους.
  • Η Ντέμι Μουρ διατηρεί πάντα υγιή και λαμπερά τα μακρυά μαλλιά της, κόβοντας κάθε μήνα λίγο τις άκρες τους και αποφεύγοντας το στέγνωμα με σεσουάρ ή σίδερο ισιώματος.
  • Για να διατηρείς την ποιότητα των μαλλιών σου φρόντισε να χρησιμοποιείς συχνά μαλακτική κρέμα.
  • Για να είναι εκτυφλωτικό τo χρώμα τους ανάμειξε τη βαφή με ένα καπάκι από έλαιο μαλλιών.
  • Σε ένα βαποριζατέρ πρόσθεσε μία κουταλιά αλάτι και μία κούπα νερό. Αφού λουστείς και βάλεις conditioner, ψέκασε τα με το αλατόνερο και άστα να στεγνώσουν φυσικά. Θα αποκτήσουν κατευθείαν όγκο και εντυπωσιακές σκάλες σαν να είναι αποτέλεσμα από θερμικό σίδερο.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

Τop τάσεις στα νύχια: Όπως παρουσιάστηκαν στο φετινό Madwalk