Οδηγός για ξεκούραστα μάτια και νεανικό βλέμμα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οδηγός για ξεκούραστα μάτια και νεανικό βλέμμα

Όχι μόνο πολύτιμες συμβουλές αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα για τη φροντίδα των ματιών .

 

Τα μάτια είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζεται η κούραση σε κάθε γυναίκα. Γι’ αυτό, όλες μας, έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις για τη φροντίδα τους. Για βλέμμα σαγηνευτικό και λαμπερό ακολούθησε τα παρακάτω tips σε συνδυασμό πάντα με μία σωστή περιποιητική κρέμα ματιών.

Μικρές, πρακτικές, συμβουλές για περισσότερη λάμψη και λιγότερες ρυτίδες!

1. Πίνουμε άφθονο νερό

2. Φροντίζουμε να κοιμόμαστε τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα σε καθημερινή βάση

3. Αφαιρούμαι πάντα το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών πριν πέσουμε να κοιμηθούμε

4. Δεν τρίβουμε ποτέ τα μάτια μας. Η πίεση που δημιουργούμεμε χαλαρώνει το δέρμα σε εκείνη την περιοχή και το ταλαιπωρεί. Επιπλέον, τα χέρια μεταφλέρουν πολλά μικρόβια που κάθε άλλο παρά καλό θα κάνουν στα μάτια μας.

5. Εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με κάλιο και σίδηρο, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγουμε τα αλμυρά.

Τι να χρησιμοποιήσεις:

Frezyderm Eye Balm Color

Η απαλή και δροσερή, έγχρωμη κρέμα-gel Color Eye Balm της Frezyderm Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας. Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο.

Το νέο Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-hour Wear της Clinique, έχει μη-λιπαρή υφή και η σύνθεσή του είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στην επαφή, στον ιδρώτα και στην υγρασία ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας.

18439CL Beyond Perfecting Super Concealer ModFair10

Το Retinol Youth Renewal Eye Serum του Dr. Murad, βελτιώνει αισθητά όλα τα βασικά σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια το πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία Σύμπλεγμα Marine Kelp που αναζωογονεί, συσφίγγει και φωτίζει ορατά τους μαύρους κύκλους. www.murad.gr

MRD Paid Social RetinolDuo 6818 IG

Αναπλαστική κρέμα ματιών Refining Eye Cream της Aegli Skincare με άμεσο αποτέλεσμα στην απομάκρυνση των σημαδιών της ηλικίας αλλά και της κούρασης. Περιέχει 23 ισχυρά οργανικά φυτικά συστατικά τα οποία παρουσιάζουν εργαστηριακά και κλινικά αποδεδειγμένη δραστικότητα. Γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες και στοχεύει στην συνολική ξεκούραση και ανανέωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. www.aegliskincare.comwww.aegliskincare.com

aegli

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τί είναι η τάση μακιγιάζ Dewy;