Step by Step η αναβαθμισμένη beauty ρουτίνα σου

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Step by Step η αναβαθμισμένη beauty ρουτίνα σου

Αναλυτικές συμβουλές και βήματα για να διατηρήσεις ένα τέλειο, φωτεινό δέρμα από το πρωί ως το βράδυ

Πολλές φορές η πιεσμένη καθημερινότητα, μας κάνει να ξεχνάμε ή να αμελούμε τη σωστή περιποίηση του προσώπου μας. Μπερδευόμαστε, παραλείπουμε βήματα και το αντίκτυπο είναι εμφανές φυσικά στην όψη μας. Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό που σου ετοίμασα για να έχεις συγκεντρωμένη όλη τη διαδικασία και να μην παραλείπεις τίποτα.

Good Morning!

Βήμα 1ο: Άπλωσε το προϊόν καθαρισμού στο πρόσωπό σου με ένα υφασμάτινο καθαρό πανάκι το οποίο θα περάσεις απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας σου. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύτηκαν όλη τη νύχτα στο δέρμα.

Βήμα 2ο: Συνέχισε με την ενυδατική κρέμα για να αναπληρώσεις το νερό που χάνεις τις βραδινές ώρες. Η απώλεια του από την επιδερμίδα το βράδυ που κοιμόμαστε είναι 4απλάσια σε σχέση με τις πρωινές ώρες.

1492674939 NUX CF PotNorm

Βήμα 3ο: Ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας πάντα μία αντιηλιακή κρέμα προσώπου πριν φύγεις από το σπίτι. Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου “απειλούν” την υγεία του δέρματός μας, επιβαρύνοντάς την.

Good Night!

Βήμα 1ο: Ακολούθησε την τακτική διαδικασία ντεμακιγιάζ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το υφασμάτινο πανάκι για το υπόλοιπο πρόσωπο όπως κάνεις και το πρωί για να απομακρύνεις τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ.

NORTHERN SOAP FOR DEEP FACIAL CLEANSING 750x563

Βήμα 2ο: Ταμπονάρεις απαλά το πρόσωπό σου με μια ζεστή πετσέτα για 1'. Έτσι θα ανοίξουν οι πόροι και θα εισχωρήσουν βαθύτερα τα ευεργετικά συστατικά της καλλυντικής φόρμουλας που έπεται.


Βήμα 3ο: Εφάρμοσε έναν ορό λάμψης σε πρόσωπο και λαιμό. Κατ' αυτόν τον τρόπο διεγείρεται η κυτταρική αναζωογόνηση που βρίσκεται στο απόγειό της ενώ κοιμάσαι.

Bήμα 4ο: Ζέστανε ανάμεσα στις παλάμες σου λίγη ποσότητα από την κρέμα νύχτας που χρησιμοποιείς (υπολόγισε όσο είναι ο καρπός ενός σταφυλιού) και άπλωσέ τη με ελεγχόμενες πιέσεις σε πρόσωπο και λαιμό. Οι κρέμες αυτές, εμπλουτισμένες με πιο ισχυρούς παράγοντες, προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Dynamic Resurfacing Night Cream copy

1-2 φορές την εβδομάδα:

Βήμα 1ο: Χρησιμοποίησε ένα προϊόν απολέπισης για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Διαφορετικά οι πόροι θα φράξουν και η επιδερμίδα θα χάσει τη λάμψη της.
Βήμα 2o: Σε περίπτωση που το δέρμα σου δείχνει κουρασμένο και θαμπό, επένδυσε στις ευεργετικές ιδιότητες μιας ενυδατικής μάσκας. Αυτή η λύση εξπρές θα χαρίσει άμεσα ζωντάνια στην άτονη επιδερμίδα σου, αφού της επιτρέπει να συγκρατεί την υγρασία στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος.

FC 7H SPRAY TO MASK 60 ML STD DEF