Trend Alert: Τα holographic nails είναι η νέα μανία των beauty blogger!

Βιβή Αγγελάκη
Trend Alert: Τα holographic nails είναι η νέα μανία των beauty blogger!

Ανακάλυψε τη νέα τάση στο μανικιούρ που κυριαρχεί στο Instagram!

Μπορεί να είναι αρχές Αυγούστου, όμως οι τάσεις εποχή και ώρα δεν γνωρίζουν! Έτσι μετά τα metallic nails, τα bracelet nails και τα marble nails που έκαναν θραύση το τελευταίο διάστημα, τα holographic nails έρχονται να γίνουν το νέο trend που κυριαρχεί στο Instagram!

holographic nails trend sto manicure


Αρκετές beauty bloggers (όπως η Huda Kattan ή η Kandee Johnson) και μανικιουρίστες σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη δοκιμάσει την εν λόγω τάση με αποτελέσματα που πραγματικά με την πρώτη ματιά θα σε αφήσουν άναυδη!

Στην ουσία πρόκειται για ένα συνδυασμό των gel βερνικιών με ειδικές, λαμπιρίζουσες πούδρες που απλώνονται σε όλη την επιφάνεια των νυχιών με ένα μικρό πινέλο και έχουν ως αποτέλεσμα αυτό το λαμπερό, περλέ στα νύχια (stay tuned θα ακολουθήσει tutorial).

13584048 1244014705661786 1547905390 n


Όπως θα παρατηρήσεις στις φωτός, οι περισσότερες bloggers δοκιμάζουν τα holographic nails σε μακριά νύχια (πιο συγκεκριμένα με stiletto- shaped- nails) όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να υιοθετήσεις την τάση αν έχεις πιο κοντά.


Και σε προλαβαίνω.... Δεν πρόκειται για μία εντελώς καινούργια τάση, μιας και μπορείς να την πετύχεις απλά επιλέγοντας ένα ιριδίζον, περλέ βερνίκι. Απλά σε κάθε περίπτωση με την ενίσχυση που προσφέρει η χρήση της ιριδίζουσας πούδρας το αποτέλεσμα είναι δέκα φορές πιο εντυπωσιακό!

nails

Ενώ το είδαμεν και στο πεντικιούρ...