Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-2017: Τα κοσμήματα στα μαλλιά είναι τάση!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-2017: Τα κοσμήματα στα μαλλιά είναι τάση!

Μπορεί στο άκουσμα της λέξης κοσμήματα ο νους μας να πηγαίνει αυτομάτως σε εντυπωσιακά βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια... όμως και γι αυτό το Φθινόπωρο/ Χειμώνα οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας δίνουν νέα διάσταση στον όρο και μας προ(σ)καλούν να τα δοκιμάσουμε στα μαλλιά μας!


Οι πασαρέλες γέμισαν από μοντέλα που φορούσαν εντυπωσιακά αξεσουάρ- κοσμήματα στα μαλλιά τους , τα οποία συνδυάζονταν άψογα τόσο με τις ενδυματολογικές προτάσεις των Οίκων, όσο και με το υπόλοιπο beauty look των μοντέλων (μακιγιάζ και χτενίσματα).

hbz fw2016 hair trends antiques roadshow rodarte bks a rf16 4764 Copy
LND 9387 452x678


Sleek χτενίσματα, βαθιές χωρίστρες στη μέση, messy hair, εντυπωσιακά σκούρα, berry χρώματα στα χείλη ή εντελώς natural look είναι μόνο μερικοί από τους πιο εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Dolce Gabbana Fall 2016 Headband Hair Trend Copy


Από τα εκθαμβωτικά jewelry headbands στο show του οίκου Marchesa, τις πιο baroque αναφορές στο show των Dolce & Gabbana, μέχρι τις εντυπωσιακές τιάρες, όπως αυτή που φορούσε η Gigi Hadid στο show τουTommy Hilfiger, στην παραπάνω gallery θα δεις τα μοντέλα με τα πιο «μαγικά» αξεσουάρ μαλλιών!

hbz fw2016 hair trends antiques roadshow hilfiger clp rf16 1161