Logo nails: Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στο μανικιούρ!

Βιβή Αγγελάκη
Logo nails: Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στο μανικιούρ!

Η μανία του athleisure πέρασε στα νύχια μας....

Μετά η νέα τάση που θέλει να πιάνουμε τα μαλλιά μας με κορδέλες που έχουν τυπωμένες επάνω τους το logo γνωστών fashion και beauty brands, η logo-mania φαίνεται να επεκτείνεται από τα ρούχα και τα μαλλιά, στα νύχια μας. Τα logo nails- logo manicure είναι το πιο πρόσφατο nail trend που ξεκίνησε από τα catwalks και έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στον κόσμο των social media (και πιο συγκεκριμένα του Instagram), έχοντας ήδη εκατομμύρια fans.

Για να αντιγράψεις το trend, στην ουσία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχεδιάσεις το όνομα της αγαπημένης σου μάρκας ή το χαρακτηριστικό logo (εικονίδιο ή μότο) στα νύχια σου. Και, ναι αυτός είναι ο πιο ανέξοδος, artistic τρόπος να εκφράσεις την αγάπη σου στο αγαπημένο σου brand!

logo nails 01 copy

Louis Vuitton x Supreme nails

logo nails 02

Chanel nails

Nike nails

Για την ιστορία, το εν λόγω nail trend επανέφερε στο προσκήνιο, ο οίκος Marc Jacobs, μέσα από το fashion show του στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο 2017. Η μανικιουρίστα Jin Soon έκανε έναν εκπληκτικό συνδυασμό της βαθιάς βουργουνδί απόχρωσης της βάσης (χρησιμοποίησε το Marc Jacobs Beauty Enamored Nail Lacquer) με χρυσά γράμματα με το logo του brand, που είχαν σχεδιαστεί γι αυτόν ακριβώς το σκοπό. Μάλιστα, μερικά μοντέλα είχαν το χαρακτηριστικό «J» μόνο στο ένα δάχτυλο του χεριού τους πάνω σε μία πιο ροζ βάση.

marc jacobs fall 2017 24 copy copy

Τα logo nails φυσικά, δεν έμειναν στα runways... Αρκετές, διάσημες μανικιουρίστες σε όλο τον κόσμο ήδη έχουν αντιγράψει το trend ενώ αρκετοί κάνουν λόγο για επιρροή του athleisure στα νύχια, μιας και όπως θα δεις στη gallery,δεν είναι λίγες οι γυναίκες που σχεδιάζουν sport brands στα νύχια τους!