Leopard Print Hair:Αυτή είναι η πιο τρελή τάση για τα μαλλιά που έχουμε δει τελευταία στο Instagram!

Βιβή Αγγελάκη
Leopard Print Hair:Αυτή είναι η πιο τρελή τάση για τα μαλλιά που έχουμε δει τελευταία στο Instagram!

Και, ναι, δεν σου κρύβω, δεν θα το δοκιμάζαμε...

Είναι γεγονός πως με ένα σκρολάρισμα στο Instagram μαθαίνεις πρώτη πολλά πράγματα, πόσο μάλλον, όταν είσαι beauty addict και ακολουθείς αρκετές beauty vloggers ή makeup artists, οπότε ξέρεις τα τελευταία trends από πρώτο χέρι. Μετά τα rainbow hair και πιο πρόσφατα τα geode hair, την εμφάνισή του στο Instagram έκανε ένα πιο «wild» hair trend, τα «leopard print hair».

Και όπως πολύ σωστά μπορείς να υποθέσεις από το όνομα και μόνο, η εν λόγω τάση θέλει να υιοθετήσουμε το iconic print στα μαλλιά μας ή καλύτερα στο κρανίο μας, μιας και για να την πετύχουμε θα πρέπει πρώτα να κόψουμε πολύ κοντά ή ακόμη και να ξυρίσουμε τα μαλλιά μας για να φανούν τα σχέδια.

Μάλιστα σε συνέντευξή του, ο hairstylist, Erik Pascarelli, από το γνωστό για τους πειραματισμούς του κομμωτήριο, Bleach London ανέφερε πως μπορεί κάποιος να αντιγράψει το trend μόνος του, στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει πολύ το χρώμα των μαλλιών του, με τη βοήθεια μόνο leopard-print stencils και μερικών, ειδικών χρωματιστών hairsprays.

Κι αν η δεκαετία των ‘90s σε βρήκε στα καλύτερά σου, τότε να σου θυμίσω τα leopard-print hair του Dennis Rodman.

Πώς σου φαίνονται;