Αυτή είναι η πιο παράξενη τάση στα φρύδια που έχουμε δει τελευταία

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή είναι η πιο παράξενη τάση στα φρύδια που έχουμε δει τελευταία

Δες και θα καταλάβεις...

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε και μία νέα, beauty τάση έχει γίνει ήδη viral- που άλλου- στο Instagram! Όλα ξεκίνησαν όταν η makeup artist από τη Φινλανδία, Stella Sironen, αποφάσισε να δημοσιεύσει για πλάκα μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έχοντας «feather brows» (ελληνιστί φρύδια σαν πούπουλα) ενθαρρύνοντας τους followers της να αντιγράψουν τη συγκεκριμένη τάση.

Έτσι κι έγινε!

Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις για την εν λόγω τάση είναι πως για να δημιουργηθεί απαιτείται κόλλα stick, η οποία απλώνεται κατευθείαν πάνω στην επιδερμίδα και πιο συγκεκριμένα στα φρύδια προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το φτερωτό-πουπουλένιο αποτέλεσμα στα φρύδια!

Η makeup artist βέβαια, φρόντισε να διευκρινίσει ότι στην πραγματικότητα ο σκοπός της αρχικής δημοσίευσής της ήταν απλά να κάνει πλάκα αλλά οι Instagrammers μάλλον το αντιμετώπισαν με μεγαλύτερο ζήλο. Εκτός από την αισθητική πλευρά του πράγματος (aka το γεγονός οτι τα φρύδια δεν μοιάζουν πλέον με φρύδια), το να βάζεις κόλλα στο πρόσωπό σου ακούγεται ίσως ένα από τα μεγαλύτερα #NOT!

Βέβαια, αν όπωσδήποτε θέλεις να δοκιμάσεις ή να πειραματιστείς με την τάση των "feather brows" βρήκαμε το παρακάτω tutorial που αντί για κόλλα, η makeup artist χρησιμοποιεί σαπούνι!