Chanel Couture Fall 2017: Τα beauty trends που πρέπει να ξέρεις!

Βιβή Αγγελάκη
Chanel Couture Fall 2017: Τα beauty trends που πρέπει να ξέρεις!

Μία νέα εκδοχή του γαλλικού twist στα μαλλιά, watercolor eyes και πολλά καπέλα ήταν μόνο μερικά από τα βασικά στοιχεία του beauty look

(Κι) αυτό το show του οίκου Chanel τα είχε όλα. Διάσημες παρουσίες στην πρώτη γραμμή (Katy Perry, Kristen Stewart, Cara Delevingne), εντυπωσιακό σκηνικό (ο Karl Lagerfeld έστησε μία ρεπλίκα του Πύργου του Άιφελ μέσα στο Grand Palais, μαγευτικές δημιουργίες, αξεσουάρ, αλλά και άκρως ενδιαφέρουσες beauty λεπτομέρειες στο μακιγιάζ και τα μαλλιά- που πίστεψέ με- έκαναν τη διαφορά, προσδίδοντας μία γαλλική φινέτσα και κομψότητα σε όλο το look!

GettyImages 807369688
GettyImages 807361278


Όσο αφορά τα μαλλιά:



Η πλειονότητα των μοντέλων στο fashion show φορούσε καπέλα, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για το διάσημο hairstylist Sam McKnight στο να δημιουργήσει εντυπωσιακά, πολύ κομψά χτενίσματα με γαλλική φινέτσα. Ξεφεύγοντας από τα κλασικά, ο διάσημος hairstylist έπιασε τα μακριά μαλλιά των μοντέλων σε χαλαρά ponytails, τα οποία τα γύρισε, δημιουργώντας twists και στερεώνοντάς τα στην ουσία ξανά στη βάση τους. Τέλος, προκειμένου το χτένισμα να παραμείνει σταθερό, χρησιμοποίησε ένα διχτάκι (Δες τις φωτός).



«Δεν ήθελα να κάνω μια συνηθισμένη κοτσίδα κάτω από το καπέλο, έτσι κάναμε μία διπλή στριφογυριστή, καλύπτοντάς την στο τέλος με ένα δίχτυ. Με αυτόν τον τρόπο, το look έγινε πιο βαρύ, «ανάγλυφο» αλλά και σταθερό.» Ωστόσο, προκειμένου να κάνει τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά, χρησιμοποίησε στο τέλος λίγη λακ αλλά και κερί.





Όσο αφορά το κεφάλαιο μακιγιάζ:



Ο makeup artist Tom Pecheux, θέλησε να βάλει χρώμα ιδιαίτερα στο μακιγιάζ ματιών των μοντέλων, δημιουργώντας τα watercolor eyes (aka τα λες και χρωματιστά μάτια). Στην ουσία αυτό που έκανε ήταν να απλώσει τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου (ροζ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, μωβ, μαύρα, γκρι) στα πάνω βλέφαρα, στη ρίζα των κάτω βλεφαρίδων και κατά μήκος του οστού των φρυδιών με το αποτέλεσμα να δείχνει κάπως έτσι: