Ούτε σκιές, ούτε κραγιόν, ούτε makeup: Αυτό το beauty look είχε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό!

Βιβή Αγγελάκη
Ούτε σκιές, ούτε κραγιόν, ούτε makeup: Αυτό το beauty look είχε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό!

Τι διαφορετικό είχε το beauty look των μοντέλων στο show του οίκου Jeremy Scott για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018;

Ούτε σκιές στα μάτια, κανένα highlighting ή contouring, καθόλου κραγιόν ή foundation. Το μακιγιάζ του Οίκου Jeremy Scott για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 κινήθηκε σε πιο μινιμαλιστικά αλλά ταυτόχρονα funky vibes.



Τα πρόσωπα των μοντέλων ήταν εντελώς καθαρά και το μόνο στοιχείο που έκανε τη διαφορά ήταν μικρά κρυσταλλάκια κολλημένα κάτω ακριβώς από τις κάτω βλεφαρίδες, τα οποία δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό εφέ κάτω από τα μάτια.










«Υπάρχει μια φουτουριστική αφήγηση, αλλά στην πιο funky εκδοχή της. Τα ρούχα είναι τόσο έντονα, που χρειαζόμουν κάτι πιο μίνιμαλ για να δέσω το μακιγιάζ με την κολεξιόν. Γι αυτό το λόγο, προσπαθήσαμε να διαλέξουμε αυτά τα κρυσταλλάκια. Είναι κάτι πραγματικά πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, που κάνει τα κορίτσια να «λάμπουν» χωρίς να τα μεταμορφώνει εντελώς!» δήλωσε ο makeup artist που επιμελήθηκε το beauty look των μοντέλων, Kabuki, για λογαριασμό της MAC.











Κι ενώ μπορεί εκ πρώτης όψεως να μας ακούγεται και να μας φαίνεται λίγο εκκεντρικό για τα δεδομένα μας, ο συνδυασμός με το εντελώς no-makeup look μας βάζει σε σκέψεις για να το δοκιμάσουμε!