LFW S/S 2018: Ο πιο rock n-roll να φορέσουμε το glitter στα μάτια μας την επόμενη Άνοιξη!

Βιβή Αγγελάκη
LFW S/S 2018: Ο πιο rock n-roll να φορέσουμε το glitter στα μάτια μας την επόμενη Άνοιξη!

Δες το μακιγιάζ από το fashion show του brand Topshop 

Εμπνευσμένο από τα «electric nights out στο Σόχο» και τα «ιδρωμένα σέξι πρόσωπα», το μακιγιάζ των μοντέλων στο fashion show του brand Topshop Unique που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, κατάφερε να συνδυάσει το glitter με το πιο rock-n-roll στοιχείο, σε ένα look που πραγματικά μπορείς να αντιγράψεις και να δημιουργήσεις σε λιγότερο από ένα λεπτό!




Η makeup artist Lynsey Alexander έκανε το απαραίτητο blending διάφορων αποχρώσεων στα μάτια των μοντέλων προσθέτοντας μία μικρή δόση glitter στο τέλος στις εξωτερικές γωνίες. Βουργουνδί, στο χρώμα της μέντας και aqua μπλε ήταν μόνο μερικές από τις μεταλλικές αποχρώσεις που «κυριάρχησαν» στο μακιγιάζ ματιών των μοντέλων και απλώθηκαν όχι με ομοιόμορφο αλλά με έναν πιο «ανεπιτήδευτο» τρόπο στα βλέφαρα τους.

2.ergfrs
4.dfdsa

Με αυτόν τον τρόπο τα looks απέκτησαν ένα πιο φρέσκο, νεανικό και rock n-roll αέρα!

8.cfgsdfg

Το καλύτερο part; Μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνες μας ένα αντίστοιχο μακιγιάζ σε χρόνο κυριολεκτικά dt, περνώντας διαδοχικά το δάχτυλό μας πρώτα από μία μεταλλική και έπειτα από μία πιο glitter σκιά, δίνοντας την ένταση που θέλουμε!