3D Manicure: Θα το τολμήσεις;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
3D  Manicure: Θα το τολμήσεις;

Βάλε στολίδια στα νύχια σου αντί για δαχτυλίδια!

Tί ακριβώς σημαίνει 3D νύχια;

Πρόκειται για τρισδιάστατο εφέ με το οποίο αναδεικνύεις τα άκρα σου, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα κλασικά μανικιούρ. Δηλαδή, απλικαρισμένα αντικείμενα εφάπτονται επάνω στα νύχια και δημιουργούν το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται στη συνέχεια του άρθρου. Άλλες φορές εκκεντρικό και άλλες περίτεχνο και κομψό, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα τελικά δεν περνάει απαρατήρητο!

Το νέο αυτό trend -που αν μη τι άλλο είναι μία μορφή τέχνης- είναι πιο χρονοβόρο σε σχέση με μία απλή περιποίηση ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται λεπτομέρεια και καλλιτεχνικό ταλέντο από πλευρά της μανικιουρίστ. Ένα trend στα νύχια το οποίο το βλέπουμε πλέον παντού... Από τις σελίδες των περιοδικών μέχρι τα γυναικεία sites και τα posts στα social media. Σε όλα πρωταγωνιστούν ευφάνταστα, τρισδιάστατα νύχια που μοιάζουν από μόνα τους στολίδια. Αντί λοιπόν να φορέσεις δαχτυλίδια ή άλλα κοσμήματα στα χεριά, γιατί δε δοκιμάζεις τη συγκεκριμένη τάση, έστω και στην πιο minimal εκδοχή της; Εγώ για παράδειγμα, "φλερτάρω" πoλύ με την ιδέα να δοκιμάσω τα μικροσκοπικά χρυσά στολίδια πάνω σε παστέλ ροζ ή nude βάση.

Δες παρακάτω πως δημιουργούνται live ta 3D νύχια, καθώς και φωτογραφικό gallery με τις πιο hot προτάσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.


https://www.instagram.com/p/BdfdzElHQBw


https://www.instagram.com/p/Bd2XaWFH03a


https://www.instagram.com/p/BdjXQ-snqTD


https://www.instagram.com/p/BeBGBW5nUe1

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλες οι συλλογές Chanel Beauty πλέον βρίσκονται μέσα στο κινητό σου

7 ολοκαίνουργια προϊόντα που θα χρειαστούμε το 2018