Yes I do: Τι μαρτυράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων για το... χαρακτήρα σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Yes I do: Τι μαρτυράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων για το... χαρακτήρα σου!

Μήπως τελικά η επιλογή του δεν είναι και τόσο απλή... υπόθεση;

Το μονόπετρο (πες το και αρραβώνα) αποτελεί το βήμα που ένα ζευγάρι επισημοποιεί σε φίλους και γνωστούς τον έρωτά του. Και μετά από το δαχτυλίδι αυτό, είναι πλέον γεγονός πως οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Εννοείται βέβαια, πως όταν μία γυναίκα το λαμβάνει ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Ο καλός σου σε κάνει ευτυχισμένη και εσύ δε σταματάς λεπτό να αισθάνεσαι υπερήφανη για το νέο σου αυτό... απόκτημα.

Το σχήμα όμως του δαχτυλιδιού αυτιού, δηλώνει αρκετά πράγματα για το χαρακτήρα σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις (ο καλός σου βασικά). Για αυτόν, λοιπόν, δες τι σημαίνει το κάθε σχήμα και σκέψου ποιο είναι το καταλληλότερο για εσένα. Φυσικά μην ξεχάσεις να περάσεις το... «μήνυμα» στον έρωτα της ζωής σου ή στην κολλητή σου που σίγουρα θα τον βοηθήσει στην επιλογή. (Όλες το έχουμε κάνει αυτό).

d854147ed3c22a8ee30a7329b1e525c4

Οβάλ: Αν θέλεις ο καλός σου να γονατίσει μπροστά σου με ένα μονόπετρο σε σχήμα οβάλ, τότε είσαι η νύφη που θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Γυναίκα δυναμική που της αρέσει να ξεχωρίζει μέσα από το πλήθος.

oval d43f7

Καρδιά: Το απόλυτο σύμβολο του έρωτα θεωρείς (και καλά κάνεις) πως είναι η... καρδιά. Είσαι γυναίκα με πολλά συναισθήματα και αρκετά ρομαντική. Γι΄ αυτό ένα διαμάντι στο σχήμα αυτό, θα σε κάνει τρισευτυχισμένη.

heart 568fe

Δάκρυ: Μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από ένα μονόπετρο σε σχήμα οβάλ, αλλά το μυστικό του βρίσκεται στο... στυλ. Σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή με το μοναδικό του σχήμα και ταιριάζει απόλυτα σε μία γυναίκα με ευαισθησίες.

dakru d53f2

Ορθογώνιο: Διάσημες κυρίες όπως η Elizabeth Taylor και η Grace Kelly έχουν τιμήσει το συγκεκριμένο σχήμα. Αν, λοιπόν, είσαι μία γυναίκα που θεωρεί τον εαυτό της σταρ και της αρέσει η λάμψη, τότε το σχήμα αυτό σε χαρακτηρίζει απόλυτα.

orthogwnio c2999

Τετράγωνο: Μία γυναίκα που λατρεύει το vintage στυλ θα προτιμήσει το συγκεκριμένο σχήμα. Της αρέσει να περνάει τις ελεύθερες ώρες της μέσα σε τέτοιους είδους καταστήματα και διακοσμεί το σπίτι της με μικροαντικείμενα. Εσύ;

tetragwno 44ebb

Στρογγυλό: Αν σου αρέσουν τα extreme πράγματα και η ζωή σου χαρακτηρίζεται από... δράση, τότε καλύτερα να το αποφύγεις. Ένα μονόπετρο στρογγυλού σχήματος χαρακτηρίζει μία γυναίκα κλασσική που ναι μεν της αρέσουν τα ωραία πράγματα, αλλά προτιμάει την... απλότητα και την ηρεμία.

round-diamond-engagement-rings-3 383e0

Διαβάστε ακόμα:

Πότε πρέπει να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για το γάμο μου; Μήπως έχω αργήσει;

Μα πόσο τυχερές! Τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν φορέσει οι διάσημες κυρίες