Αυτή είναι η πιο ανέξοδη ιδέα για τη διακόσμηση του γάμου σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πιο ανέξοδη ιδέα για τη διακόσμηση του γάμου σου

Και θα σου αρέσει πολύ

Οι προορισμοί ενός ζευγαριού δεν είναι πολλοί και σίγουρα δεν είναι μονόδρομος. Είτε ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώνεσαι με τα δεσμά του γάμου με τον καλό σου, είτε χωρίζεις αν νιώθεις πως δεν ταιριάζετε και θέλετε διαφορετικά πράγματα.

Αν ανήκεις στη πρώτη κατηγορία (που είναι και το ζητούμενο) και μάλιστα παντρεύεσαι σύντομα, τότε η παρακάτω ιδέα που βρήκαμε για τη διακόσμηση του γάμου σου θα σε ξετρελάνει α). γιατί είναι τελείως ανέξοδη, β). γιατί είναι απίστευτα στυλάτη και μοντέρνα.

Αν ο γάμος σου πρόκειται να γίνει σε κάποιο νησί ή σε κάποιο κτήμα (σε εξωτερικό χώρο γενικά) τότε η ιδέα αυτή θα σου φανεί απίστευτα χρήσιμη. Εκεί λοιπόν που έχεις κανονίσει να καθίσουν οι καλεσμένοι σου μπορείς να κάνεις κάτι πολύ πρωτότυπο. Στην αρχή κάθε σειράς που βρίσκονται οι καρέκλες μπορείς να αφήσεις ξύλινα πινακάκια (μπορείς πολύ εύκολα να βρεις επίπεδα κομμάτια ξύλου), στα οποία επάνω θα έχετε γράψει διάφορα quotes σχετικά με την αγάπη και τον έρωτα.

ad45aa4ccff0e6076e8b771d288a9235

Εναλλακτικά αν δεν σου αρέσει αυτό το concept μπορείς να βάλεις από ένα λευκό –στολισμένο με άνθη- φαναράκι. Όποιο και από τα δύο αν διαλέξεις, θα είναι αναμφίβολα παραμυθένιο.

dd4429389e8bdcc55183cf0ee8b708e8