Τα βραβευμένα ελληνικά κουφέτα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα βραβευμένα ελληνικά κουφέτα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη προσφέρει τα καλύτερα γευστικά προϊόντα για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου!

 

«Εμείς πότε θα φάμε κουφέτα;» Πόσες φορές έχεις ακούσει τη μαμά σου ή τις φίλες σου να κάνουν την ίδια ερώτηση; Και όταν τελικά έρχεται η μεγάλη στιγμή που ονειρεύεσαι από μικρό κορίτσι, προετοιμάζεις με πολλή χαρά το γάμο σου, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια και φυσικά… για τις περιβόητες μπομπονιέρες που όλοι περιμένουν! Πώς, λοιπόν, θα επιλέξεις το καλύτερο μικρό γλύκισμα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε γάμο και βάπτιση;

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη έρχεται για να σε βοηθήσει να μετατρέψεις το γάμο σου ή τη βάφτιση του μωρού σε μία αξέχαστη γευστική εμπειρία για κάθε καλεσμένο. Με μία επιτυχημένη πορεία στην αγορά του γάμου και της βάπτισης, που ξεκινάει από το 1950, ξέρεις ότι μπορείς να την εμπιστευτείς για να γλυκάνει τα πιο όμορφα μυστήρια της ζωής σου. Πρόκειται για την παραγωγική εταιρία που ξεκίνησε «απογειώνοντας» το κλασικό κουφέτο αμυγδάλου και με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία κατάφερε να ξεχωρίσει ως ο παραγωγός των πιο ποιοτικών κουφέτων. Πάει όμως και ένα βήμα παραπέρα…

Κουφέτα που ξεφεύγουν από τις κλασικές προτάσεις!

Κουφέτα σοκολάτας, choco almond με αμύγδαλο και σοκολάτα, μοναδικά βότσαλα με ολόκληρα πραγματικά φρούτα και κουφέτα together με διπλή σοκολάτα, είναι μόνο μερικές από τις πρωτότυπες προτάσεις που παρήγαγε πρώτη στην Ελλάδα, τα χρόνια που ακολούθησαν, η δημοφιλής εταιρεία. Όποια και αν είναι η επιλογή σου, το σίγουρο είναι ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους, παρασύροντάς τους σε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι.

Άλλωστε, η καινοτομία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρίας, καθώς φροντίζει να δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι άνθρωποί της μέσα από συνεχή εκπαίδευση, αλλά και τις νέες τεχνολογίες στη διαδικασία παραγωγής, η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη μας προσφέρει διαρκώς νέες εντυπωσιακές προτάσεις και μοναδικές γεύσεις, για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το γάμο μας ή τη βάφτιση του μικρού μας, όπως ακριβώς τα έχουμε ονειρευτεί!

xatz3

Πώς θα διαλέξεις τα καλύτερα κουφέτα;

Αν λοιπόν θέλεις να οργανώσεις το πιο «γλυκό» μυστήριο, ευχαριστώντας και εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σου, ξεκίνα από τα κουφέτα!

Η τάση των τελευταίων ετών, είναι τα κουφέτα να ακολουθούν το θέμα του γάμου ή της βάπτισης. Είτε σχεδιάζεις το γάμο σου με βάση το αγαπημένο σου χρώμα, είτε έχεις ονειρευτεί μία παιχνιδιάρικη βάπτιση, μπορείς να βρεις κουφέτα Χατζηγιαννάκη σε πάνω από 40 διαφορετικούς χρωματισμούς για να πετύχεις τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων! Μην ξεχνάς ότι εκτός από τη μπομπονιέρα, τα κουφέτα πλέον στολίζουν και τα candy bar!

Φυσικά εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η γεύση που θα επιλέξεις! Σε έναν κλάδο με παραδοσιακά προϊόντα, η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη καταφέρνει να ξεχωρίζει, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων που θα ικανοποιήσει όλους τους τύπους ζευγαριών. Είτε θέλεις κλασικά κουφέτα αμυγδάλου, είτε είσαι λάτρης της σοκολάτας, αν αγαπάς τις φρουτένιες γεύσεις ή ακόμα και αν θέλεις να κάνεις την ανατροπή με τραγανό πυρήνα δημητριακών, τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη σου προσφέρουν τόσες επιλογές που σίγουρα θα βρεις το ιδανικό κουφέτο για τις μπομπονιέρες σου.

Τέλος, απαραίτητο συστατικό των κουφέτων σου είναι η ποιότητα! Το τμήμα R&D της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη έχει αναπτύξει μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων, ειδικά μελετημένης ώστε να συνδυάζει τη γεύση με την εξαιρετική ποιότητα. Και αυτό αποδεικνύεται αφού τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη είναι τα μόνο ελληνικά κουφέτα που έχουν βραβευτεί από το Διεθνή Οργανισμό iTQi για την ποιότητα και τη γεύση τους!

xatz2

Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Οργάνωσε προσεκτικά βήμα προς βήμα κάθε τελετή, όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι και εμπιστέψου τους καλύτερους για να φροντίσουν τους καλεσμένους σου. Γλύκανε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους τη χαρά σου με τα πιο γευστικά κουφέτα!

xatz1