To Wedding Market by Politia Tennis Club σε βοηθά στη διοργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου!

To Wedding Market by Politia Tennis Club σε βοηθά στη διοργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου!

Δεν θα είναι υπέροχο να ακούσετε τους φίλους σας να λένε ότι μόλις γύρισαν από τον πιο ξεχωριστό γάμο που πήγαν ποτέ; Η Μαριέττα Δροσοπούλου, υπεύθυνη οργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων του Politia Tennis Club, μπορεί με σιγουριά να φροντίσει γι’ αυτό. Στη συνέντευξη που ακολουθεί μας μιλάει για τους γάμους που σχεδιάζει, αλλά και γιατί το «Politia Tenis Club» παραμένει πρώτο στις καρδιές των νεονύμφων, αποτελώντας αδιαμφισβήτητα την πιο εντυπωσιακή διεύθυνση για μια γαμήλια πρόσκληση.

ghthg

Ποια είναι η φιλοσοφία του Wedding Market;

Στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της εποχής μας δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου. Γι’ αυτόν το λόγο δημιουργήσαμε το Wedding Market by Politia Tennis Club που βρίσκεται πρωτοποριακά εντός του Club. Στο Wedding Market αναλαμβάνουμε όλο το event planning, παρουσιάζουμε ιδιαίτερες προτάσεις για όλες τις λεπτομέρειες ενός γάμου, ενώ διοργανώνουμε και επιβλέπουμε την όλη διαδικασία μέχρι και την ημέρα του γάμου χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για το ζευγάρι. Πέρα λοιπόν από το γάμο και τη δεξίωση, κοντά μας βρίσκει κάποιος όλα όσα ονειρεύεται για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, διακόσμηση, λαμπάδες, στέφανα, μουσική κάλυψη, φωτογράφιση και βιντεογράφηση, μέχρι και το γαμήλιο ταξίδι.

taxixi

Τι σε έκανε να θέλεις να ασχοληθείς με τη διοργάνωση γάμων;

Από μικρή επιθυμούσα να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση και να ασχοληθώ με τη διοργάνωση των γάμων, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον πατέρα μου και ιδρυτή του Politia Tennis Club, Κώστα Δροσόπουλο. Όταν οργανώνουμε κάποια εκδήλωση, νιώθουµε σαν να έχουµε γιορτή στο σπίτι µας. Φροντίζουμε να νιώθουν τη φιλοξενία και τη ζεστασιά όλοι όσοι µας εμπιστεύονται. Νιώθουμε τιµή να µας εµπιστευτούν δύο οικογένειες για τη σημαντική στιγµή της ένωσής τους, την ημέρα του γάμου, από την οποία θα δημιουργηθεί µια νέα οικογένεια. Οι γάμοι είναι γεμάτοι χαρά και συγκίνηση! Το να μπορώ να συμβάλλω σε ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα, με ενθουσιάζει και μου δίνει τη δυνατότητα να γίνομαι δημιουργική! Είναι µια ηµέρα που δεν επαναλαμβάνεται και πρέπει να µείνει αξέχαστη!

Η σημασία βρίσκεται στις λεπτομέρειες ή στο σύνολο;

Στις λεπτομέρειες. Δίνουμε έμφαση στις καλά επιλεγμένες λεπτομέρειες. Οι γάμοι που μένουν αξέχαστοι είναι αυτοί που περιέχουν χάρη, αρμονία, ομοιομορφία και στυλ. Πιστεύουμε πολύ στην απλότητα, μια αισθητική που είναι κλασική και συγχρόνως μοντέρνα, κομψή και πάντα πολυτελής.

polytelhs

Ποια είναι τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να φροντίσει το ζευγάρι για να έχει τον τέλειο γάμο;

Ο ιδανικός χώρος δεξίωσης, η καλή-ποιοτική κουζίνα, το άριστο service, η αγαπημένη μουσική και η πιο θετική διάθεση του ζευγαριού!

Από που παίρνει έμπνευση μια wedding planner και πώς πραγματοποιεί τα τα «θέλω» του ζευγαριού;

Παίρνουμε έμπνευση από το ζευγάρι, από ταξίδια, από κήπους, ταινίες, φωτογραφίες που θα µας δείξουν, από μουσεία, βιβλία, αλλά και από γάμους του εξωτερικού. Οι προτεραιότητές του ζεύγους είναι για εμάς ο οδηγός. Συζητάμε πολύ, καταλαβαίνουμε το στυλ που επιθυμούν να προσδώσουμε στο γάμο, αν τους αρέσει το κλασικό ή το μοντέρνο, αν είναι κοντά στην παράδοση ή αν θέλουν πρωτοτυπία, και δημιουργούμε κάτι εξατομικευμένο. Κάθε γάμος είναι διαφορετικός. Οι προτάσεις που κάνουμε στοχεύουν σε ποιοτικές επιλογές και οι επιλογές είναι αμέτρητες…

ametrhtes

Πόσον καιρό πριν θα συμβούλευες κάποιον να ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου του;

Ο ιδανικός χρόνος είναι 5 μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου. Βέβαια αν έρθει κάποιος κοντά μας, έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε τα πάντα και 2 μήνες πριν… Μπορεί και συντομότερα…

Ποια είναι η επιβράβευσή σου μετά από ένα επιτυχημένο πάρτι γάμου;

Η επιβράβευση είναι τα τηλεφωνήματα της επόμενης ημέρας και τα υπέροχα σχόλια που δεχόμαστε από τους πελάτες μας. Με συγκινεί να βλέπω ότι θα μείνει μια τόσο σημαντική μέρα στη μνήμη πολλών ανθρώπων, ως άψογα οργανωμένη και παραμυθένια. Τελικά, µε τα ζευγάρια που μας επιλέγουν και έρχονται στο χώρο µας, δημιουργούμε φιλίες που κρατάνε χρόνια και µας προτιμούν και για τις επόμενες μεγάλες στιγμές, βαφτίσεις, επετείους, γιορτές… Κάτι που αποδεικνύει ότι δέθηκαν µε το χώρο, µε εμάς και τη δουλειά µας.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που θα έδινες σε μια αγχωμένη νύφη;

Εμπνευστείτε, διασκεδάστε και απολαύστε τη διοργάνωση μαζί μας, σε κάθε βήμα! Η ουσία βρίσκεται στην ένωση, στο Μυστήριο του γάμου… Όλα τα υπόλοιπα είναι μια μεγάλη γιορτή αυτής της ένωσης!

Τι αξίζει να γνωρίζετε

Το Politia Tennis Club δίνει αξία και λάμψη στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Η γραφική πετρόχτιστη Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης, βρίσκεται μέσα στο Club σε ένα υπέροχο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. Εκεί μπορεί να τελεστεί το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης με απόλυτη ιδιωτικότητα και κατάνυξη. Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Club μπορεί να φιλοξενηθεί η δεξίωση σας, η οποία μετατρέπεται σε ένα αξέχαστο πάρτυ, χωρίς ώρα λήξης. Η οικογένεια του Politia Tennis Club, με 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων υπογράφει ένα αποτέλεσμα λαμπερό και αψεγάδιαστο. Το γευστικό και ομολογουμένως πολύ προσεγμένο menu δημιουργούν οι Chef του P.T.C. στην κουζίνα του Club. Όλο το event planning υλοποιείται στο μοναδικό Wedding Market by Politia Tennis Club που βρίσκεται εντός του Club, και μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αναλαμβάνει τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, σχεδιάζοντας για εσάς τα πάντα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στο Wedding Market του Politia Tennis Club θα βρείτε μοναδικά προσκλητήρια, υπέροχες μπομπονιέρες, χειροποίητα στέφανα, εντυπωσιακές ανθοδεσίες και διακόσμηση σύμφωνη με τις νέες τάσεις του εξωτερικού, νυφικές δημιουργίες, φωτογραφική κάλυψη καθώς και το γαμήλιο ταξίδι σας. Δίνεται έμφαση στην αρμονία των επιλογών σας με στόχο μια αξέχαστη γιορτή.

giorth

To Politia Tennis Club αποτελεί ένα πασίγνωστο, αγαπημένο και πολύ ξεχωριστό μέρος για κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι ένα private club που την ημέρα του γάμου σας φιλοξενεί αποκλειστικά εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι ο μοναδικός χώρος που μπορεί να αναλάβει τα πάντα γύρω απ’ το γάμο και να διαμορφώσει την πρόταση που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι εγκαταστάσεις του φιλοξενούν έως 750 καλεσμένους, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και δημιουργούν στους επισκέπτες του μια αίσθηση αριστοκρατικής κομψότητας αλλά ταυτόχρονα οικίας ζεστασιάς. Η εξειδίκευση στους γάμους σάς παρέχει ασφάλεια και σας εγγυάται μια πλήρως επιτυχημένη και αξέχαστη βράδια.

Για πληροφορίες

Μαριέττα Δροσοπούλου

Politia Tennis Club: Αριστοτέλους 18 Πολιτεία, Τηλ. Επικοινωνίας 2106200003

www.politiatennisclub.gr

INSTAGRAM https://www.instagram.com/explore/locations/13602023/politia-tennis-club/

FACEBOOK https://www.facebook.com/politiatennisclub

FACEBOOK WEDDING MARKET https://www.facebook.com/weddingmarketptc

WEDDING VIDEO YOU TUBE

http://www.youtube.com/watch?v=tOcLOT3OIoQ

Η εμπειρία της Ελισάβετ από το γάμο της στο Politia Tennis Club

https://www.youtube.com/watch?v=QXgPYu2xW_g

tennissss
fgfbgf