5 hot ιδέες για νυφικό μανικιούρ για να αποφύγεις το κλασικό γαλλικό

Πατουχέα Μαριάννα
5 hot ιδέες για νυφικό μανικιούρ για να αποφύγεις το κλασικό γαλλικό

Είναι τόσο στιλάτα που ακόμα και αν δεν είσαι νύφη θα θες να τα κάνεις

Το νυφικό μανικιούρ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνολικής εμφάνισης μιας νύφης για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια, στην προκειμένη, το μανικιούρ.

Το νυφικό των ονείρων σου με το ιδανικό μακιγιάζ και το πιο κομψό χτένισμα θα πρέπει να συνοδεύονται από chic νύχια που θα εκφράζουν το στιλ και το γούστο σου για τη μεγάλη μέρα. Αν δε θέλεις να ακολουθήσεις την πεπατημένη και προτιμάς να κάνει την διαφορά, σου έχουμε υπέροχες ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν.

  1. Γαλλικό με χρυσή γραμμή

Η πιο απλή και σικάτη λύση είναι το γαλλικό μανικιούρ που, όμως, έχει φορεθεί πολύ. Μια εναλλακτική λύση είναι το γαλλικό με ροζ nude βάση και χρυσή γραμμή.

  1. Nude καφέ απόχρωση

Το ιδανικό σχήμα που θα έχεις διαμορφώσει εκείνη τη μέρα θα ταιριάζει απόλυτα με μια nude καφέ απόχρωση η οποία θα διαφέρει από την ανθοδέσμη σου και θα τονίζει το όμορφό σου δαχτυλίδι.

  1. Ροζ matte

Αν είσαι λίγο πιο girly νύφη και επέλεξες να κινηθείς σε ρομαντικούς τόνους τότε η ροζ matte απόχρωση είναι ιδανική για εσένα. Θα ξεφύγεις από τα κλασικά και θα πετύχεις την χρυσή τομή ανάμεσα στον ρομαντισμό και το γάμο σου.

  1. Ombré λευκά νύχια

Το αγαπημένο μας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για το πιο στιλάτο μανικιούρ που ξεκινάει λευκό αλλά σβήνει σε ροζ αποχρώσεις.

  1. Ολόλευκα

Ειδικά αν προγραμματίζεις ένα γάμο προς το τέλος του καλοκαιριού ή αν είσαι σταρένια ήδη μπορείς να επιλέξεις ένα ολόλευκο μανικιούρ που θα τονίσει τα δάχτυλα και το μαύρισμα σου. Ιδανικό για νησί.

Διάβασε και αυτό:

15 ιδέες μανικιούρ για να μπεις σε ανοιξιάτικο mood