«Μοντέλο για μια μέρα!»

Δέσποινα Καμπούρη
«Μοντέλο για μια μέρα!»

«Έλα Καμπουράκι μου. Μην κανονίσεις τίποτα για τις  9 Σεπτεμβρίου! Έχεις catwalk!», μου είπε στο τηλέφωνο ένα μεσημέρι του Αυγούστου, η καλή μου φίλη και φανταστική project manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Πριν καλά καλά καταλάβω τι εννοούσε και τι θα έπρεπε να κάνω, είπα απλώς ένα μουδιασμένο «Ok!». Άλλωστε η Σαμάνθα που με ξέρει τόσο καλά, γνώριζε εξαρχής ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ μία πρόταση για να συμμετέχω σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Win Hellas.

Και κάπως έτσι φίλες μου, έγινα κι εγώ μοντέλο για μέρα! Ευτυχώς! Και λέω ευτυχώς, γιατί μόνο τώρα που έζησα την εμπειρία από κοντά, κατάλαβα πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των μοντέλων!

Συναντηθήκαμε όλες μαζί σε κέντρο αισθητικής στη Νέα Ερυθραία. Δεκάδες κομμωτές και μακιγιέρ ξεκίνησαν να μας ετοιμάζουν για την επίδειξη μόδας «Charming» της ταλαντούχας και πανέμορφης Σήλιας Δραγούνη. Φωνές, πρόβες για το catwalk, άγχος, ανυπομονησία, τελικά τα καταφέραμε!

Άλλωστε στις 9 θα ξεκινούσε η… πασαρέλα! Η πασαρέλα;;; Και πώς θα περπατήσω; Θα κάνω στροφή; Κι αν πέσω και γίνω ρεζίλι μπροστά στον κόσμο και τους δεκάδες φωτογράφους που καραδοκούν; Το άγχος άγχος αλλά και ο σκοπός σκοπός! Και στην προκειμένη, ο σκοπός άγιασε τα μέσα, αφού καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Δείτε κάποια από τα στιγμιότυπα της επίδειξης και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Μπράβο Σαμάνθα, Μάντα, Ελεονώρα, Σήλια, Femall.gr, Rakkan και σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν! Θα είμαστε πάντα κοντά στους ανθρώπους που μας χρειάζονται, έστω κι αν την επόμενη φορά μας ζητήσουν να γίνουμε… ορειβάτες!

Καλή σας μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099