Η επιστροφή μου στην TV με τις «Γυναίκες»!

Δέσποινα Καμπούρη
Η επιστροφή μου στην TV με τις «Γυναίκες»!

Και να τελικά που επιστρέφω.

Σαν μαθητούδι αισθάνομαι. Σα να βγαίνω για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η αγωνία και η διάθεση για δημιουργία πριν το καινούριο μου ξεκίνημα έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μου τις τελευταίες μέρες. Ευτυχώς που υπάρχουν σύμμαχοι! Και μάλιστα οι καλύτεροι!

Η Νόνη Δούνια, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη θα είναι οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη νέα προσπάθεια σε ένα νέο και ταχύτατα εξελισσόμενο κανάλι, το Ε.

Πάντοτε έλεγα ότι αγαπώ τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι ευαίσθητες, έξυπνες, δυναμικές, μπορούν να γίνουν εξαιρετικές μανούλες, υπέροχες φίλες και φανταστικές επαγγελματίες. Σε αντίθεση με όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι όπου μαζεύονται πολλές γυναίκες… αργεί να ξημερώσει κι ότι πάντοτε δημιουργούνται ίντριγκες και ξεμαλλιάσματα, εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όταν υπάρχει κοινός στόχος, οι γυναίκες μπορούν να συσπειρωθούν και να καταφέρουν θαύματα. Είναι ικανές, αποτελεσματικές και μπορούν να σκεφτούν 2, 3 ή και παραπάνω πράγματα ταυτόχρονα. Εκεί ποντάρει η τηλεοπτική μας παρέα. Να φέρει κοντά της όλες εσάς, τις απλές, καθημερινές γυναίκες που καλούνται καθημερινά να φέρουν εις πέρας με επιτυχία τόσους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους: Μαμά, εργαζόμενη, άνεργη, ελεύθερη, παντρεμένη, γυναίκα που τα κάνει όλα: Φροντίζει τα παιδιά, το νοικοκυριό, την οικογένεια, πληρώνει λογαριασμούς, μαγειρεύει, προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε όλα!

Νιώθω ότι απέκτησα τρεις νέες φίλες. Διαφορετικές η μία από την άλλη αλλά το ίδιο αξιαγάπητες! Η Νόνη είναι μαμά σαν και εμένα! Έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας. Είναι ώριμη, κατασταλαγμένη με ισχυρές απόψεις και επιχειρήματα. Η Έλενα είναι η σύγχρονη, μοντέρνα και ψαγμένη γυναίκα που έχει διαβάσει πολύ στη ζωή της και πάντα έχει να σου δώσει μία καλή συμβουλή. Η Σοφία είναι το φιλαράκι που όλοι θα ήθελαν να έχουν! Μπορεί να σε κάνει να γελάσεις ακόμη κι αν η ψυχολογία σου είναι στα πατώματα ή να χαρεί με την ευτυχία σου και τη χαρά σου. Με τέτοιες φίλες-συμπαρουσιάστριες δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι σπουδαίο πράγμα να νιώθεις ότι πάντα υπάρχει κάποιος που θα σε στηρίξει σε μία αμήχανη τηλεοπτική στιγμή, κάποιος που φυλάει τα νότα σου ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Έχουμε λιώσει παπούτσια κυριολεκτικά. Τρέχουμε να κάνουμε θέματα, μοντάρουμε, κάνουμε συσκέψεις… Σα να είναι η πρώτη μας φορά. Και τελικά αυτό δεν είναι που έχει αξία; Να νιώθεις τη χαρά της δημιουργίας, να κοπιάζεις για κάτι που πιστεύεις;

Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 16.30 ζωντανά και κάθε μέρα, μέσα από την τηλεόραση του Ε, οι «Γυναίκες» έρχονται στην παρέα σας…

Θα σας περιμένουμε!

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!