Το κοριτσάκι ανακαλύπτει τη βροχή κι εγώ χαμογελώ από συγκίνηση… (βίντεο)

Δέσποινα Καμπούρη
Το κοριτσάκι ανακαλύπτει τη βροχή κι εγώ χαμογελώ από συγκίνηση… (βίντεο)

Τι πιο όμορφο από το να ανακαλύπτεις και να απολαμβάνεις τα πιο απλά πράγματα στην ζωή… Κάτι που καθώς μεγαλώνουμε το ξεχνάμε.

Ευτυχώς, υπάρχουν τα παιδιά για να μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε τι που μας προσφέρει απλόχερα!

Το μικρό κοριτσάκι, βγήκε έξω στην βροχή και την αισθάνθηκε για πρώτη φορά! Την έπιασε, ενθουσιάστηκε, βράχηκε και ευχαριστήθηκε με την καρδιά της που οι σταγόνες γαργαλούσαν το όμορφο μουτράκι της.

Απήλαυσε αυτό που εμείς οι μεγάλοι δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε λόγω υποχρεώσεων και καθημερινής πίεσης! Τι ωραίο να κάθεσαι και να βρέχεσαι μέχρι να γίνεις μούσκεμα χωρίς να σκέφτεσαι ότι θα χαλάσουν τα μαλλιά σου ή αν θα βραχούν τα ρούχα σου…

Όπως τότε που ήμασταν παιδιά και τρέχαμε μέσα στη βροχή, χωρίς να ανησυχήσουμε αν θα πουντιάσουμε… Μόνο η μάνα μας φώναζε να μπούμε στο σπίτι, μας έβγαζε τα βρεγμένα ρούχα, μας έβαζε πιτζάμες και μας ετοίμαζε ζεστό γάλα για να ζεσταθούμε…

Αυτό το βίντεο με συγκίνησε, με έκανε να χαμογελάσω, να ταξιδέψω στο παρελθόν και να θυμηθώ πόσο όμορφα είναι τα απλά πράγματα στη ζωή!

Δείτε το βίντεο και νιώστε πάλι παιδί… Μας χρειάζεται!

Καλή σας μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!