Bρέθηκα στο Μιλάνο την πιο «όμορφη» εποχή του!

Δέσποινα Καμπούρη
Bρέθηκα στο Μιλάνο την πιο «όμορφη» εποχή του!

Το τελευταίο μου ταξίδι στο Μιλάνο, με έκανε να σκεφτώ για μια ακόμη φορά πόσο τυχερή έχω υπάρξει στη ζωή μου, κάνοντας αυτό που αγαπάω επάγγελμα...

Έχω κάνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια τα τελευταία 17 χρόνια που δουλεύω στα Media. Έχω βιώσει απίστευτες εμπειρίες και έχω γνωρίσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους ανά τον κόσμο.


Τελευταία αφορμή για το ταξίδι μου στο Μιλάνο ήταν η Milan Fashion Week S/S 2018. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία στο παρελθόν να παρακολουθήσω front row επιδείξεις μόδας οίκων όπως Missoni, Antonio Marras, Vionnet, Stella Jean και Philosophy. Τελικά αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Mac Cosmetics χάρη στην οποία είχαμε πρόσβαση στα backstage των shows, εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας και της προετοιμασίας για ένα τόσο σημαντικό event!


Η Διονυσία Καλαποθαράκου (Fashion Editor του Queen.gr) η Έλια Κεντρωτά (PR Manager της Mac Cosmetics στην Ελλάδα) και η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου (Global Senior Makeup Artist της Mac Cosmetics) αποτέλεσαν την καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω σε αυτό το ταξίδι! Μία γυναικοπαρέα που αγαπά τη μόδα! Ο πιο καλός οιωνός για μία τέτοια εμπειρία!

milano3

Πριν ταξιδέψουμε στην Ιταλία φροντίσαμε με τη Διονυσία να κάνουμε fitting στα show rooms κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών όπως των Δημήτρη Πέτρου, Βασίλη Ζούλια, MiRo και Στέλιο Κουδουνάρη. Εδώ στο Queen στηρίζουμε θερμά την ελληνική μόδα η οποία μπορεί να μας εκπροσωπήσει παντού στον κόσμο. Απόδειξη, οι φωτογραφίες που τραβήξαμε στους δρόμους του Μιλάνου.
Την απόλυτη εμπειρία μόδας και ομορφιάς για εμένα, συμπλήρωσε το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα επιμελήθηκε και το δικό μου μακιγιάζ, το οποίο έγινε βάσει των τελευταίων beauty trends για το f/w17 σύμφωνα με την Mac Cosmetics.

milano4 copy

Στο Μιλάνο είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την Chiara Ferragni, μία από τις πιο διάσημες fashion bloggers και influencer στον κόσμο με 10,4 εκατομμύρια followers στο Instagram. Μάλιστα, φημολογείται ότι η Chiara είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της, διάσημο Ιταλό τραγουδιστή Fedez. Το μικροσκοπικό της total look Philosophy πάντως δεν πρόδιδε τίποτα!

Στο ίδιο show γνωρίσαμε και την guru της διεθνούς μόδας, Anna Dello Russo, Editor at Large της Ιαπωνικής Vogue, η οποία πλέον ξεπερνά σε φήμη και αίγλη την Anna Wintour. Στα 52 της διατηρεί άψογη σιλουέτα για να διαφημίζει τα ρούχα των μεγαλύτερων σχεδιαστών του κόσμου.

milano15

Πανέμορφα top models παγκοσμίου φήμης όπως η Bella Hadid, η Taylor Hill και η Hailey Baldwin περπάτησαν με αέρα ντίβας στα catwalks των Missoni, Ferragamo και Philosophy.

Οι εικόνες -και τα videos- μιλούν από μόνες τους και αποδίδουν με τον πιο stylish τρόπο αυτό που σου προσφέρει η μόδα... όμορφες στιγμές!