Νόμιζα πως με αγαπάει και αυτό ήταν το μυστικό μου για πολλά χρόνια

Δέσποινα Καμπούρη
Νόμιζα πως με αγαπάει και αυτό ήταν το μυστικό μου για πολλά χρόνια

Μία μέρα σαν αυτή που υποστηρίζει όλες τις κακοποιημένες γυναίκες και φωνάζει παντού, σε κάθε γωνιά της γης "Μίλα", "Μη ντρέπεσαι!", "Δε φταις εσύ γι' αυτό που σου συμβαίνει", "Η βία δεν είναι αγάπη", το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω ήταν μια συνέντευξη σαν αυτή που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μια φίλη, που έχει ακόμα χαρακιές στην ψυχή της ακόμη κι αν πέρασαν χρόνια από την περίοδο που την κακοποιούσε συστηματικά, ψυχικά και σωματικά, ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τον εφίαλτη που βίωσε. "Για πολλά χρόνια ήταν το μυστικό μου. Αποφάσισα όμως να μοιραστώ την ιστορία μου με όλες τις γυναίκες που θα την παρακολουθήσουν μέσα απο το Queen.gr . Μακάρι να καταφέρω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Έστω και μια κοπέλα να με δει και να αποφασίσει να μιλήσει για το μαρτύριο που περνάει για μένα θα είναι μια μεγάλη νίκη!".

Κάπως έτσι, ένα βροχερό πρωινό του Νοέμβρη, φτιάξαμε ζεστό τσάι, ανάψαμε κεριά και κάτσαμε στον καναπέ για να μιλήσουμε και να επαναφέρουμε στη μνήμη της όλα όσα βίωσε εκείνη την μαύρη περίοδο στη ζωή της.

Καλή σας μέρα...